Szeretnék kapcsolatot felvenni földönkivüliekkel,ahhoz mit kellene tennem?
20# pont ez velem is megtörtént már, orvosi asztal, fehér lepedő, ilyesmi, és egy idegen szürkés ovális fejű lény.
Én is "kimenekültem" az álomból, a testem pedig bénultan feküdt paralizisben még egy percig kb.
Ezt sokan alvásparalizisnek hívják leegyszerűsítve, de ez egy asztrális támadás szerintem.
Évszázadok óta van lejegyzett irodalma, amikor még a földönkívüliek "el se terjedtek".
Maga a bénulás, a paralizis egy szükséges és helyes funkció, ilyenkor a fizikai testből a tudatosság a finom fizikai testbe helyeződik át, óvatosan próbálkozva a végtagoknál, el lehet válni a fizikai testtől és asztrális utazásra lehet indulni.
Úgy gondolom némely alkalommal ezt az állapotunkat idézik elő, vagy hackelik meg, és így idéznek elő "elrablása élményeket" negatív lények.
Ebben az állapotban a félelmem kívül elvileg más bajod nem eshet.
Amugy youtube-on lattam egy Dr.Steven Greer nevu amerikai uriembert, aki meditacioval probal kapcsolatba lepni a foldonkivuliekkel. Szoktak szervezni ilyen kozos ejszakai ufo varakozo nezest is. Ezt nem tudom hogy mondjak olyan mint amikor nezik a csillagokat csak ez esetben azt varjak hogy felbukkanjon egy foldonkivuli urhajo.
26-os vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!