Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szeretnék kapcsolatot felvenni...

Szeretnék kapcsolatot felvenni földönkivüliekkel,ahhoz mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Kérlek titeket normális választ kérek, trollok kerüljenek!

2022. júl. 18. 14:55
1 2 3
 11/27 Szirty ***** válasza:
78%

Mihez? Ahhoz hogy szeretnéd?

Semmit, már most is szeretnéd.

2022. júl. 18. 19:39
 12/27 anonim válasza:
100%
Olvass utána a CE-5 protocol-nak!
2022. júl. 18. 19:40
 13/27 anonim ***** válasza:
92%
Jelentkezz a Mars expedícióra.
2022. júl. 18. 20:23
 14/27 anonim ***** válasza:
80%

Mit szeretnél tőlük?

A pozitív fajok nem nagyon jelennek meg mostanában hajókkal, részükről szinte csak nagyon különleges esetben, elvétve van földreszállás.

Meditációban elérhetőek helyes módszerekkel, de mindig van veszélye hogy "félre megy" a hívás, és nemkívánatos lények fognak válaszolni.

Esetleg asztrálisan meglátogathatnak, de itt is van némi veszély.

2022. júl. 18. 21:54
 15/27 anonim ***** válasza:
83%

12,14 jól írja.

Meditáció útján tudod velük a kapcsolatot felvenni.

Ha van valamiféle torzulása a jelenlegi életednek egy olyan irányba ami nekik érdekes, vagy a jövőd szempontjából érdekes, akkor felveszik veled a kapcsolatot.

Legegyszerűbben hogy megértsd a 14. válaszíró fogalmazta meg a legjobban.

2022. júl. 18. 22:55
 16/27 anonim ***** válasza:
85%

Megtenni.

Én is voltam így, tehát megtettek.

Leültem, és vibráltam, célozva a környező bolygókat. Beszélgetni nem tudtam senkivel sem "rendesen", de halványan rendesebben ment. Volt kapcsolatfelvétel pár nagyon kedves valakivel.

2022. júl. 19. 05:35
 17/27 A kérdező kommentje:
nem iszom alkoholt és nem fogyasztok drogot, de néha álmomban mintha valami lény probálna velem kommunikálni de nem értem mit mond majd kinyitom a szemem de 1 percig nem tudok mozogni csak a szememet tudom mozgatni körbe...na mind1 hiszek bennük csak gondoltam hátha kapok valami egyszerűbb választ....szóval meditáció ok...
2022. júl. 19. 10:14
 18/27 anonim ***** válasza:
76%
Csinálj gavbonakört, vagy menj Amerikába és keresd meg az 51es körzetet. Vagy Paraki Attila. Más ötleren nincs sajnos.
2022. júl. 19. 10:42
 19/27 anonim ***** válasza:
63%

16os vagyok.

Én azt látom, mindig ugyanaz akar veled kommunikálni. A démonok bénítgatnak, de ez nem az ő bénítása, és nem is démon.

Nem tudom mit akar veled beszélni, de azt igen, hogy valamiért téged választot, de ez nem valami óriási fontosságú dolog, inkább az, hogy te érzékeled őt valamennyire, míg mások a környezetében nem.

Szerintem egy szellem lehet. Tipikusan olyan, mint valami emberke.

2022. júl. 19. 15:55
 20/27 A kérdező kommentje:

19-es

Te látod őket?

Még annyit hozzáfűznék ami bennem maradt mélyen, hogy feküdtem egy orvosi asztalnak látszó tárgyon és a háttérben nagyon világosszinű ,szinte vakitó rózsaszínes neon háttér volt velem szembe, két lény egymással beszélgetett de olyan volt a hangjuk mintha valami madárcsiripeléshez hasonló vagy mikkor reggel hallod madárcsiripelést de nagyon magas hangon szinte már sérti a füledet. Aztán rámnéztek közben ez a csiripelő hang....aztán felébredek de nem tudok mozogni 1 percig se lábamat se kezemet se fejemet nem tudom mozgatni..csak a szemeimet tudom mozgatni körbe....és már többször is voltam igy.... de annyira élethű volt az átélés hogy nemtudom hogy most valami álom vagy valóság volt e....

2022. júl. 19. 17:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!