Szeretnék kapcsolatot felvenni földönkivüliekkel,ahhoz mit kellene tennem?
Mihez? Ahhoz hogy szeretnéd?
Semmit, már most is szeretnéd.
Mit szeretnél tőlük?
A pozitív fajok nem nagyon jelennek meg mostanában hajókkal, részükről szinte csak nagyon különleges esetben, elvétve van földreszállás.
Meditációban elérhetőek helyes módszerekkel, de mindig van veszélye hogy "félre megy" a hívás, és nemkívánatos lények fognak válaszolni.
Esetleg asztrálisan meglátogathatnak, de itt is van némi veszély.
12,14 jól írja.
Meditáció útján tudod velük a kapcsolatot felvenni.
Ha van valamiféle torzulása a jelenlegi életednek egy olyan irányba ami nekik érdekes, vagy a jövőd szempontjából érdekes, akkor felveszik veled a kapcsolatot.
Legegyszerűbben hogy megértsd a 14. válaszíró fogalmazta meg a legjobban.
Megtenni.
Én is voltam így, tehát megtettek.
Leültem, és vibráltam, célozva a környező bolygókat. Beszélgetni nem tudtam senkivel sem "rendesen", de halványan rendesebben ment. Volt kapcsolatfelvétel pár nagyon kedves valakivel.
16os vagyok.
Én azt látom, mindig ugyanaz akar veled kommunikálni. A démonok bénítgatnak, de ez nem az ő bénítása, és nem is démon.
Nem tudom mit akar veled beszélni, de azt igen, hogy valamiért téged választot, de ez nem valami óriási fontosságú dolog, inkább az, hogy te érzékeled őt valamennyire, míg mások a környezetében nem.
Szerintem egy szellem lehet. Tipikusan olyan, mint valami emberke.
19-es
Te látod őket?
Még annyit hozzáfűznék ami bennem maradt mélyen, hogy feküdtem egy orvosi asztalnak látszó tárgyon és a háttérben nagyon világosszinű ,szinte vakitó rózsaszínes neon háttér volt velem szembe, két lény egymással beszélgetett de olyan volt a hangjuk mintha valami madárcsiripeléshez hasonló vagy mikkor reggel hallod madárcsiripelést de nagyon magas hangon szinte már sérti a füledet. Aztán rámnéztek közben ez a csiripelő hang....aztán felébredek de nem tudok mozogni 1 percig se lábamat se kezemet se fejemet nem tudom mozgatni..csak a szemeimet tudom mozgatni körbe....és már többször is voltam igy.... de annyira élethű volt az átélés hogy nemtudom hogy most valami álom vagy valóság volt e....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!