Hihetetlen bizonyíték az idegenek létezésére, vélemény?
Vihart kihasználva próbáltak kémkedni utánunk, viszont túl bátrak voltak és nem vonultak vissza időben, ezért készülhetett el ez a hihetetlen bizonyíték a 3 idegen űrcirkálóról. Mivel ezek űrhajók hatótávolsága igen rövid így arra a megállapításra lehet jutni, hogy valószínűleg egy földi idegen támaszpontról indultak felderítésre. További vizsgálatok folynak a faj kiderítése végett.
Ez a videó egy újabb hatalmas pofon a szkeptikusok számára, ami bizonyítja az idegen fajok létezését.
Mi az Ön véleménye?
Link: [link]
Sine ira et studio (Úgye érted?)
"Nagy az ingerküszöböm" - írod, de tedd hozzá azt is, hogy ezért tudod elviselni magadat.
Harag és részrehajlás nélkül írtam ezt a kommentem.
Kedves Kurtató!
Ezt nehezem hiszem el, amikor jó pár kérdésed alatt olyan értelmes meglátások születtek, amelyek nem is picit alá ásták a kérdésed.
Ha ezeket ignorálod nem az ingerküszöböd magas, hanem csak szimplán ignorálsz mindenkit aki nem ért veled egyet.
Ezt pedig az álértelmiségi stílusod is tükrözi.
#23 Sajnálom, mivel a hozzászólásod személyeskedésre épül, így ignorálom.
Legyetek szívesek a kérdéssel kapcsolatban fogalmazzátok meg hozzászólásaitokat.
Hát nem tudom, mi megfogalmaztunk már minden kérdéseid alatt és nem reagálsz érdemileg.
Ez nem személyeskedés, hanem objektívan igaz.
A témával kapcsolatban írunk és te csak akkor válaszolsz, ha valaki igazat ad neked vagy sikerül valami olyat írnia amit éppen a szívedre veszel.
Mindenki mást ignorálsz.
Ez objektívan igaz az összes kérdéseidről és fárasztó hogy te mennyire fölényesen próbálod ezt kezelni.
Senkit nem érdekel az erkölcsi monológod! Itt földönkívüliekről beszélgetünk, nem mélyreható (semmit nem érő) elemzéseket gyártunk a másikról
Tényleg hihetetlen.
Egyszer találhatnátok már valami hihetőt is.
Itt nagyon sok ember azt állítja, hogy az igazat keresi.
Amit meg leírtam pont szembe meg ezzel.
Szóval van egy kis problémánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!