Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hihetetlen bizonyíték az...

Ufokurtato007 kérdése:

Hihetetlen bizonyíték az idegenek létezésére, vélemény?

Figyelt kérdés

Vihart kihasználva próbáltak kémkedni utánunk, viszont túl bátrak voltak és nem vonultak vissza időben, ezért készülhetett el ez a hihetetlen bizonyíték a 3 idegen űrcirkálóról. Mivel ezek űrhajók hatótávolsága igen rövid így arra a megállapításra lehet jutni, hogy valószínűleg egy földi idegen támaszpontról indultak felderítésre. További vizsgálatok folynak a faj kiderítése végett.

Ez a videó egy újabb hatalmas pofon a szkeptikusok számára, ami bizonyítja az idegen fajok létezését.

Mi az Ön véleménye?

Link: [link]

2022. júl. 12. 07:51
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nagy az ingerküszöböm, viszont azon hozzászólás böszmeségének skálája olyan mértékű volt, hogy nem tudtam tovább türtőztetni magam.
2022. júl. 14. 12:27
 22/30 anonim ***** válasza:
85%

Sine ira et studio (Úgye érted?)

"Nagy az ingerküszöböm" - írod, de tedd hozzá azt is, hogy ezért tudod elviselni magadat.

Harag és részrehajlás nélkül írtam ezt a kommentem.

2022. júl. 14. 16:02
 23/30 anonim ***** válasza:
88%

Kedves Kurtató!

Ezt nehezem hiszem el, amikor jó pár kérdésed alatt olyan értelmes meglátások születtek, amelyek nem is picit alá ásták a kérdésed.

Ha ezeket ignorálod nem az ingerküszöböd magas, hanem csak szimplán ignorálsz mindenkit aki nem ért veled egyet.

Ezt pedig az álértelmiségi stílusod is tükrözi.

2022. júl. 14. 17:16
 24/30 A kérdező kommentje:

#23 Sajnálom, mivel a hozzászólásod személyeskedésre épül, így ignorálom.

Legyetek szívesek a kérdéssel kapcsolatban fogalmazzátok meg hozzászólásaitokat.

2022. júl. 14. 21:52
 25/30 anonim ***** válasza:
79%

Hát nem tudom, mi megfogalmaztunk már minden kérdéseid alatt és nem reagálsz érdemileg.

Ez nem személyeskedés, hanem objektívan igaz.

A témával kapcsolatban írunk és te csak akkor válaszolsz, ha valaki igazat ad neked vagy sikerül valami olyat írnia amit éppen a szívedre veszel.

Mindenki mást ignorálsz.

Ez objektívan igaz az összes kérdéseidről és fárasztó hogy te mennyire fölényesen próbálod ezt kezelni.

2022. júl. 14. 22:16
 26/30 anonim ***** válasza:
65%

Senkit nem érdekel az erkölcsi monológod! Itt földönkívüliekről beszélgetünk, nem mélyreható (semmit nem érő) elemzéseket gyártunk a másikról

2022. júl. 15. 00:11
 27/30 anonim ***** válasza:
84%

Tényleg hihetetlen.

Egyszer találhatnátok már valami hihetőt is.

2022. júl. 15. 09:31
 28/30 anonim ***** válasza:

Itt nagyon sok ember azt állítja, hogy az igazat keresi.

Amit meg leírtam pont szembe meg ezzel.

Szóval van egy kis problémánk.

2022. júl. 15. 11:30
 29/30 anonim ***** válasza:
50%
Unatkozni kezdtél?
2022. júl. 15. 14:58
 30/30 anonim ***** válasza:
75%
"Bizonyíték". Aha. :D
2022. júl. 17. 03:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!