Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Bizonyíték a Belső Föld...

Bizonyíték a Belső Föld létezésére! Vajon szerveznek majd turista utakat?

Figyelt kérdés

[link]

Köztudott volt eddig is a Belső Föld létezése, ahol a mag népség él, de most végre bizonyítást is nyert! Mit gondoltok, mikor fognak, az űrturizmushoz hasonlóan, utakat szervezni a nagyobb tech cégek? Vajon megtudjuk értetni magunkat a mag népséggel, mi emberek?

2022. máj. 21. 18:20
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
94%
Ufokurtató, maradj már csendben... Nem igaz, hogy 10 év sem elég arra hogy felfogd: SENKI nem hiszi el a hülyeségeket, amiket mondasz. Kérdés jelentve.
2022. máj. 21. 19:14
 2/30 A kérdező kommentje:
Nálad beakadt a lemez? Állandóan összekeversz ufokurtatóval. Az meg nem értem miért zavar téged, hogy mások olyan dolgokról beszélgetnek, ami téged nem is érdekel.
2022. máj. 21. 19:18
 3/30 anonim ***** válasza:
92%

Kedves Kérdező, idéznéd azt a részét a linkelt cikknek, ami bizonyítja azt, hogy a bolygónk üreges?

Csak mert én azt vettem ki a cikkből, hogy nem, viszont a kevésbé sűrű részeket is magma tölti ki.

2022. máj. 21. 19:30
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

"Köztudott volt eddig is a Belső Föld létezése..."

Bizonyos körökben valóban, de adnak rá gyógyszert.

2022. máj. 21. 19:31
 5/30 A kérdező kommentje:

Ez egy jó kérdés. Nyilván ennyire nem részletes a cikk, de már az is haladás, hogy ennyit elárulnak a kisembernek!

Nem látom értelmét, hogy ideszkeptikuskodsz

2022. máj. 21. 19:37
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

"elárulnak a kisembernek"?

Dehát ez eddig is köztudott tény volt, hogy ott vannak ilyen struktúrák. Most egy kicsit többet megtudtunk az összetételéről és lehetséges keletkezésükről.

Te bizonyítékról beszéltél. Az hol van?

2022. máj. 21. 19:40
 7/30 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kellene meggyőznöm téged, ha nem látod így jártál
2022. máj. 21. 19:47
 8/30 anonim ***** válasza:
2022. máj. 21. 19:57
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy nem is kérdéssel kezded. Kettő nem tanultal foldrajzot ezek szerint iskolaba.
2022. máj. 21. 20:54
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy illuziot hajtotok kerdezo.
2022. máj. 21. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!