Bizonyíték a Belső Föld létezésére! Vajon szerveznek majd turista utakat?
Köztudott volt eddig is a Belső Föld létezése, ahol a mag népség él, de most végre bizonyítást is nyert! Mit gondoltok, mikor fognak, az űrturizmushoz hasonlóan, utakat szervezni a nagyobb tech cégek? Vajon megtudjuk értetni magunkat a mag népséggel, mi emberek?
Te Kérdező!
Ha arról van szó, hogy a Föld üreges és a mélyben népek éldegélnek...
Az se nem azonosítatlan repülő tárgy, de pláne nem földönkívüli.
Akkor miért az UFO észlelés kategóriában van?:D Ennél földibb népségről nem is lehetne szó, nem?:D
Most ezt úgy mondod, mintha a te kérdésed amúgy indokolt lenne:D
Hiszen egy bizonyítékra hivatkozol, amit te magad is beláttál, hog yhát az nincs a cikkben:D
Aha. De mellesleg te sem vagy a helyesírás csúcsán, mivel a nevet csupa kisbetűvel kezded. Ennyire megerőltető lenyomni a shift-et?
Ez most komoly? Neked konkrétan megfájdul az ujjad, ha 1-2 másodpercig úgy tartod? -.- De mindegy, ez is csak egy ócska magyarázat arra, hogy ne kelljen helyesírni. És mi ez a hülyeség, hogy "Ékezet nélkül közelebb van a betű a klaviatúrán."? Nem érdekel, ha lenullázva lesz ez a válaszom.
"Nem látom értelmét, hogy ideszkeptikuskodsz"
Én sem láttam értelmét. Ezért csak poénkodtam.
Mindennek annyit, amennyit ér.
Szeretem mikor a válaszoló kéri a lepontozást :D
24, mit akarsz elérni azzal, hogy másokat az írásuk miatt bszogatsz?
Egyébként ha írtál már mobillal, akkor tudhatod, hogy az ékezetes betűk elérése nagoyn meglassítja az írást.
De miért is töltünk azzal időt, hogy nyelvtannáciskodunk?:D
Nem nézem le érte.
De nem a kérdésre válaszol, csak spameli a kérdést. Mondjuk most mi is ezt tesszük, de ha ennyire erős a küldetéstudata, akkor körbejárhatja a GYK összes kérdését, mert bizony mindenhol vannak nyelvtani vag ynyelvi hibák.
Csak sehol nem fogják szívesen ltáni sem a válaszolók, sem a moderátorok, mivel nem a kérdésre válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!