Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Bizonyíték a Belső Föld...

Bizonyíték a Belső Föld létezésére! Vajon szerveznek majd turista utakat?

Figyelt kérdés

[link]

Köztudott volt eddig is a Belső Föld létezése, ahol a mag népség él, de most végre bizonyítást is nyert! Mit gondoltok, mikor fognak, az űrturizmushoz hasonlóan, utakat szervezni a nagyobb tech cégek? Vajon megtudjuk értetni magunkat a mag népséggel, mi emberek?

2022. máj. 21. 18:20
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Ennél azért jobbat is kitalálhattál volna :D Van kérdés. De hol van az kikötve, hogy a legelső mondatnak kérdőjellel kell végződnie?

"A szilárd kéreg, a vízburok és a levegőburok szövedéke alkotja a bioszférát, az élet színterét, azaz a földrajzi burkot" Semmi köze a földrajzodnak a Belső Földhöz!

Ja és tanulj meg ékezetet írni, ha már ennyire szeretsz okoskodni!

2022. máj. 21. 21:13
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen de ellenük sajnos nem véd az alulfólia sisak, csak magfúziós ZAT burok! De azt nagyon nehéz beszerezni.
2022. máj. 21. 21:28
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem okoskodtam. A belső Föld része a földkéreg, a földköpeny szilárd része(közetréteg), a földköpeny olvadt része, külső mag, belső mag, szóval hol képzelted el a belső világot, ha a külső mag 4000-6000 Celsius fok, a belső meg 5000-7000 Celsius fok. A Föld belseje nem üreges.

Miért találnék ki jobbat? Hiszen szenzációhajhász cím. Magyarán igazából nem vársz választ csak arcolni akarsz.

2022. máj. 21. 23:01
 14/30 anonim ***** válasza:
68%
Ja és hogy mikor használok ékezetet az nem tartozik rád. Mobilon macerásabb, mert megfájdul az ujjam ha sokáig egy pózban tartom. De nem tartozom neked magyarázattal amúgy.
2022. máj. 21. 23:02
 15/30 A kérdező kommentje:
Jaj ne nyomkodd már annyit azt a telefont, mert megfájdul az ujjacskád!
2022. máj. 21. 23:10
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell ábrándítsalak a Földrajz órára gondoltam amikor tanultuk a Föld részeit. Egyébként meg amugy a geologiara gondoltam, de ugye azt valoszinuleg nem tanultal. Wikis fogalomnak utananeztel de a bioszferat ennel reszletesebben is lehet targyalni 3 kotetes tudomanyos konyv is irodott rola magyar tudos szerzo tollabol.
 17/30 anonim ***** válasza:
68%
Most gépen vagyok. Nem jött be. :D
 18/30 A kérdező kommentje:
Látom gépen sem megy az ékezet :D :D :D
2022. máj. 21. 23:15
 19/30 anonim ***** válasza:
68%
Már megszoktam ékezet nélkül. De kaptál egy vegyes ékezetes ékezet nélküli választ. És amúgy mikor gépelek a képernyőt nézem. Ékezet nélkül közelebb van a betű a klaviatúrán. Amúgy meg ha külföldön lennék akkor is ékezet nélkül írnám, szóval semmi értelme a cikizésednek. De amúgy spamolod a saját kérdésed. :)
2022. máj. 21. 23:21
 20/30 A kérdező kommentje:

Mégis csak belementél a magyarázatba, nem én kértem!

A kérdésem miatt meg nem szükséges aggódnod.

2022. máj. 21. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!