Bizonyíték a Belső Föld létezésére! Vajon szerveznek majd turista utakat?
Köztudott volt eddig is a Belső Föld létezése, ahol a mag népség él, de most végre bizonyítást is nyert! Mit gondoltok, mikor fognak, az űrturizmushoz hasonlóan, utakat szervezni a nagyobb tech cégek? Vajon megtudjuk értetni magunkat a mag népséggel, mi emberek?
Ennél azért jobbat is kitalálhattál volna :D Van kérdés. De hol van az kikötve, hogy a legelső mondatnak kérdőjellel kell végződnie?
"A szilárd kéreg, a vízburok és a levegőburok szövedéke alkotja a bioszférát, az élet színterét, azaz a földrajzi burkot" Semmi köze a földrajzodnak a Belső Földhöz!
Ja és tanulj meg ékezetet írni, ha már ennyire szeretsz okoskodni!
Nem okoskodtam. A belső Föld része a földkéreg, a földköpeny szilárd része(közetréteg), a földköpeny olvadt része, külső mag, belső mag, szóval hol képzelted el a belső világot, ha a külső mag 4000-6000 Celsius fok, a belső meg 5000-7000 Celsius fok. A Föld belseje nem üreges.
Miért találnék ki jobbat? Hiszen szenzációhajhász cím. Magyarán igazából nem vársz választ csak arcolni akarsz.
Mégis csak belementél a magyarázatba, nem én kértem!
A kérdésem miatt meg nem szükséges aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!