Akik nem hisznek a földönkívüliek létezésében, azok mivel magyarázzák az ősi barlangrajzokat, amik szkafanderes alakokat ábrázolnak?
Nézd csak 10-es!
Milyen fantasztikus dolog ez a google, beírod amit keresel, néha még magyarul és tessék, kidobja amit keresel.Nézegesd a képeket,vagy keresgéljél közöttük.
Videóknál még valahol is ott van ahogy rtl hírekben bemondták, meg a többi hírekben.
Ugye nem gondolod, hogy cikkek tucatjait fogom végigböngészni? Kapásból a legelső google cikk a linkelt keresésedből az első bekezdéssel hitelteleníti saját magát:
"Idegen kinézető lények és űrhajók kerámia szobrai kerültek elő Mexikó Nochistlán nevű városában Zacatecas államban, melyek állítólag egy magángyűjteménybe kerültek. A tárgyakról Héctor H. Robles UFO kutató készítette a fotókat. Sajnos további információ nem áll rendelkezésre a leletekről."
Tehát konkrétan semmit nem tudni róluk, ennyi erővel a cikk megírása előtt egy évvel is készülhettek.
Szóval újra kérdezem, tudsz egyetlen komolyan vehető forrást is mutatni?
Én valamilyen szinten hiszek benne, nekem az tűnik furcsának, hogy évezredek óta idelátogatnak elméletileg minket megfigyelni vagy egyesek szerint arra készülnek, hogy lerohanják a bolygót.
De kérdem én:
1. Mi a manót vizsgálnak az emberen évezredek óta?
Okés, erre lehet magyarázat az, hogy ők alkottak bennünket és megfigyelik a fejlődésünk, hogyan alakítjuk a sorsunk. De minek? Milyen hasznuk van belőle? Semmi vagy legalábbis látszólag semmi. Akkor meg visszatérünk a kiinduláshoz: minek vázsgalnak minket évezredek óta, időt, energiát belefektetve az ideutazásba, hogy ha kvázi smemi értelme? Erre fel lehet hozni, hogy de megvizsgálnak bennünket az elrablások során. Megint megkérdezem: minek? Az ember elég régóta nem nagyon változott semmit. Megvizsgáltak pár embert, oké. De megint megkédezem: minek jönnek ide, hogy megvizsgáljanak pár embert, időt és energiát, forrásokat beleölve, ha semmi hasznuk nincs belőle? Mégis mit csinálnak az emberrel? Klónhadsereget állítanak fel? Semmi értelme. Lazán előállíthatnak robotikát maguknak és azt felhasználhatják különböző célokra, míg az embert etetni, itatni kell, ergo több forrásba kerül, nem gazdaságos.
2. Ha leakarják rohanni a Földet vagy beszivárogni, azt az ő feltételezett fejlettségi szintjükön játszi könnyedséggel megtehhették volna már akár az őskorban. Minek kockáztatnák meg hogy egy magasabb fejlettségi szinten támadnak meg? Sokkal kisebb kockázat egy primitív csoportot leigázni, mint akiknek már atomfegyverei vannak.
Szerintem a legvalószínűbb, hogy átutazóban járnak a bolygón és nem akarnak semmit, amennyiben léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!