Észreveszed, ha valaki akivel beszélsz egy pillanatra alakot vált (reptilian)?
Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 14:47
1/19 anonim válasza:
Nagyon kell figyelni, nagyon jelen lenni a pillanatban, hogy elcsípj egy-egy ilyen villanásig tartó pillanatot, amikor esetleg a szemén megláthatod a jeleket.
Az emberek ennél sokkal figyelmetlenebbek, meg ha látnakmis valami "furát", betudják a képzelet játékának.
2/19 anonim válasza:
Eddig minden alkalommal észrevettem, amikor ilyen történt.
3/19 A kérdező kommentje:
2 nem biztos, lehet hogy nem vetted észre és ezért nem is tudsz az alkalomról!
2022. máj. 31. 15:01
4/19 anonim válasza:
Dedede, hidd el, minden alkalommal észrevettem, amikor ilyen történt.
7/19 anonim válasza:
én csak a reptilián elleneseket ismerem fel.
vagy pleja mániás vagy spit of eridus.
8/19 anonim válasza:
Ilyen frakciók vannak?!? Jó lenne tudni akkor én kivel vagyok, melyikbe tartozok 😳
9/19 anonim válasza:
Csak akkor szoktam észre venni amikor teljesen kipihent és koncentrált vagyok de óvatosnak kell lenni nagyon mert ha észreveszik hogy észrevetted akkor be adnak a KAU-nak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!