Ufokurtato007 kérdése:
Rákember támadás utáni életmódváltás, mi az Ön véleménye?
Figyelt kérdés
Mississipi-ben történt az eset 40 évvel ezelőtt, két halászt támadott meg egy rákember osztag.
Az eset azért is fontos, mivel a rákember azon fajok közé tartozik, amelyről a legkevesebb említést találunk. De ne tévesszen meg senkit sem az a tény, hogy nem veszedelmesek (lásd a sztorit). A rákemberek a reptoidokkal szövetségben állnak, egyes feljegyzések szerint telepatikus képességekkel bírnak.
Link: [link]
Mi az Ön véleménye?
2022. máj. 12. 11:36
21/48 A kérdező kommentje:
#5 kérem, ne komolytalankodjuk el a témát. Életet menthet egy egy jól leírt hozzászólás ha esetlegesen minket támadna meg a rákember.
2022. máj. 12. 17:51
22/48 anonim válasza:
20
Én bizonyítékot kértem. Bárki mondhat bármit és még mindig nincs bizonyíték, hogy a ,,bizonyítékod" igaz lenne mert a bácsinak nincs bizonyítéka erre tehát neked sincs.
Ez bonyolult volt XD
23/48 A kérdező kommentje:
#22 Szkeptikus elmejátékaiddal nem tudsz megtéveszteni.
2022. máj. 12. 18:27
24/48 anonim válasza:
És milyen életmódváéktásra gondolsz? Rákszirom evés?
25/48 A kérdező kommentje:
#24 Sokan nem tudják feldolgozni, hogy mi történt velük és/vagy alvóügynökökké válnak. Nos, ez az úriember kilépett a félelem árnyékából, és akár legközelebb kész felvenni a harcot is az idegenek ellen.
2022. máj. 12. 18:55
26/48 anonim válasza:
25
De még mindig nincs bizonyítékod.
27/48 anonim válasza:
Na mind egy meglátjuk majd 17.-én... Állítólag akkor lesz invázió.
29/48 A kérdező kommentje:
Az ukrán-orosz háborúval nem számoltak, így az invázió pontos dátuma nem ismert.
2022. máj. 12. 19:26
30/48 anonim válasza:
Kivárják a háború végét? Meg ha lesz más, akkor azt is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!