Engedni fogják az expedíciót vagy el lesz tussolva az egész?
“Tehát megcáfolod a Harvard tudós véleményét. A GYIK-on ezt is lehet.”
“Szerinted kizárható, hogy van élet máshol és van fejlettebb technológiai szinten levő intelligencia máshol?”
“Vagy azt szeretnéd ne kutassák a témát és abban a hitben éljünk hogy mi vagyunk az Univerzum legnagyszerűbb faja?”
Te ezeket hogy olvasod ki a válaszokból? Hogy sikerül ilyen minden alap nélküli szélsőséges hozzáállást adni más szájába? Én valahogy nem azt látom ,hogy bármelyik válaszoló szerint biztos nincs élet a Földön kívül, felesleges lenne úgy egyébként kutatni a témát, mi lennénk az univerzum legnagyszerűbb faja stb.
Olyan vagy mint ez a tag akinek írtuk ,hogy a vírusok mutálódása alapból természetes jelenség erre kihozta belőle azt ,hogy szerintem/ szerintünk nem kell foglalkozni vele s nyugodtan dőljünk hátra ha a kihalás fenyeget….
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..
11
“Te ezeket hogy olvasod ki a válaszokból? Hogy sikerül ilyen minden alap nélküli szélsőséges hozzáállást adni más szájába? “
Nem egyértelmű az alapján, hogy kötözködött pöffekszkedő módon, hogy nem éri meg pici fél méteres tárgyat kutatni mert 99% esélye van, hogy csak galambszhar. Ilyen emberrel mihez kezdesz.
Felteszel egy kérdést és indulásból negatív és bagatellizáló. Ebből ismeretlenül is sugárzik szkepticizmus, akadályozás és téma szabotázsa, hiteltelenítése. Még úgy is hogy nem akárki javasolta az expedíciót!
“mi lennénk az univerzum legnagyszerűbb faja stb.“
Itt sokan minden bizonnyal ezt gondolják, pedig az alapján amilyen gépek röpködnek az égen talán egy mikroba szintjén lehetünk hozzájuk képest.
13
Nem én gondolom hanem harvardi professzor. Én csak feltételezek.
Hivatalosan tudtommal nincs sehol élet mégis kutatják. Akkor a SETI-t is be kellene zárni?
Biztos vagyok benne, hogy létezik földön kívüli élet.
Viszont abban is biztos vagyok, hogy a Kérdező is ritka ostoba.
"Nem én gondolom hanem harvardi professzor."
A lényeg ugyanaz. Ő is bármikor mehet kutatni.
17
Na ez a fő probléma.
“Ebből ismeretlenül is sugárzik szkepticizmus”
Hát nyilván nem kellene minden random kavicsra rávágni ,hogy idegen űrhajó. Persze nem zárhatjuk ki, csak épp nem valószínű. Bár aki űrhajót akar belelátni az akkor is azt fogja ha megbizonyosodnak róla ,hogy tényleg csak egy darab kő…
“akadályozás és téma szabotázsa, hiteltelenítése”
Mivel? Tán az itt válaszolók valamelyike elmegy s kirabolja a professzort vagy téged miután összegyűjtötte(d) az expedícióhoz szükséges összeget?
“Még úgy is hogy nem akárki javasolta az expedíciót!”
Az mindegy, ez így csak tekintélyre való hivatkozás.
“Itt sokan minden bizonnyal ezt gondolják, pedig az alapján amilyen gépek röpködnek az égen talán egy mikroba szintjén lehetünk hozzájuk képest”
Na megérkeztünk. Milyen gépek meg kikhez képest? Ja, a “kis szürke tudjukkik” akiket eltitkolnak a “háttérhatalmi tudjukkik” de minden bizonyíték ott van a YouTube-on? Ilyesmire gondoltál? Ha igen akkor jobb helyt van itt a kérdés mint a Tudományokban…
Hát ha én szeretném megakadályozni, hogy megtalálják azt a 40 centis tárgyat az óceánban, ami 8 éve esett oda.... akkor nem csinálnék semmit. Sok sikert Ha még konkrét koordinátáik lennének, akkor is elég kevés esélyük van, de csak a víz fölötti robbanás körülbelüli helyét tudják...
Nemtom megvan-e, de a Föld víz alatti területeinek több mint kétharmada felderítetlen. Nem véletlenül. Nem épp az a közeg és az a méret ami könnyűvé tenné a felderítést:D És egy 40 centis tárgy egy ekkora területen.... esélytelen:D
Persze aztán jól kifognak valami 2. világháborús hajóroncs alkatrészt és jól megszakértik, hogy "háhá, űrhajódarab":D
De ha akarják, és van rá pénzük, csinálják. Bár talán praktikusabb lett volna 8 évvel ezelőtt, amikor még kisebb volt rá az esély, hogy elhordják az áramlatok vagy szétbontsa a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!