Régóta szövetségben állunk velük, hiszen a fényküldöttek találták meg és értelmezték először az ősi próféciát, tehát tudják, hogy a szíriuszi magyarok a kiválasztottak, akik kulcsfontosságú szereppel rendelkeznek és elhozzák a békét, békességet, harmóniát szerte a galaxisban. Midőn átadták az ősi próféciát nekünk, szíriuszi magyaroknak, mint az új szövetségünk ajándékát, tehát ügyelnünk kell, hogy ne rúgjuk fel ezt az igen bizalmas szövetséget azzal, hogy ignorálunk egy ilyen üzenetet.
Az üzenetben leírnak részletesen mindent, érdemes elolvasni.
#60 Nem voltál ott, mivel te egy szkeptikus troll vagy. Így hát megkérlek újfent, hogy hagyd abba a trollkodást, ne bomlaszd a közösséget.
2022. márc. 14. 20:17
62/68 anonim válasza:
61
Pedig én tényleg ott voltam te meg nem itt egyedül te vagy a troll.
2022. márc. 14. 20:26
63/68 anonim válasza:
Amúgy meg olyan érdekes, hogy pont egyszerre tűntek el Velociraptor, TakonyVarjú és Ufókurtató.
2022. márc. 14. 20:27
64/68 anonim válasza:
Kedves Kérdező két opció lehetséges:
A. Te egy nagyon kitartó (már-már szinte mulattató) troll vagy;
vagy
B. Valamiféle elmebetegségben vagy személyiségzavarban szenvedsz.
2022. ápr. 23. 22:01
65/68 anonim válasza:
Remélem plejádi testvéreink mihamarabb leszállnak ide közénk a Földre és megszabadítanak minket a rajtunk uralkodó sötétségtől.
2022. ápr. 24. 03:12
66/68 anonim válasza:
Csak győznék már le a gyíkembereket a plejádok vagy az orioniak.
2022. ápr. 24. 17:26
67/68 anonim válasza:
Tényleg, amúgy mikor látogat el hozzánk a Fény Födetáció a Földre?
2022. ápr. 24. 17:32
68/68 anonim válasza:
Én olvastam kétszer is. Még régebben alulfólia sipka nélkül és nemrég alulfólia sapkában. Döbbenetes hogy ha alulfólia sapkában olvasod akkor személyes rejtett üzeneteket találhatol benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!