Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Olvastátok már a plejádok új...

Ufokurtato007 kérdése:

Olvastátok már a plejádok új üzenetét?

Figyelt kérdés

A plejádok új üzenetet küldtek nekünk!

Régóta szövetségben állunk velük, hiszen a fényküldöttek találták meg és értelmezték először az ősi próféciát, tehát tudják, hogy a szíriuszi magyarok a kiválasztottak, akik kulcsfontosságú szereppel rendelkeznek és elhozzák a békét, békességet, harmóniát szerte a galaxisban. Midőn átadták az ősi próféciát nekünk, szíriuszi magyaroknak, mint az új szövetségünk ajándékát, tehát ügyelnünk kell, hogy ne rúgjuk fel ezt az igen bizalmas szövetséget azzal, hogy ignorálunk egy ilyen üzenetet.

Az üzenetben leírnak részletesen mindent, érdemes elolvasni.

Link: [link]

2022. febr. 11. 20:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
Az invázió után, mikor kitüntettek a Föld és népének megmentéséért.
2022. febr. 12. 17:26
 12/68 anonim ***** válasza:
78%

6-os folyamatosan konteós oldalakat linkeltek, és te beszélsz tudományról. Oké akkor írd már le a genetikai haplocsoport számát a szíriai magyaroknak :D, ha annyira tudományokról szónokolsz. Linkelj már egy tudományos oldalt erről, mert soha nem linkelsz ilyent, mindig csak konteóst. Most is csak konteós oldalt linkeltél.

Irtam, én nem vagyok szíriai magyar. 3-as vagyok.

Unom már a hazugságaitokat! Én csak elolvasom direkt ezeket az oldalakat,hogy tudjam milyen konteók vannak, hogy ne fárasszon más, mikor elkezdi a maga kis szónoklatát. Nem mondtál újat Alaje-ról, már 2000 óta írnak róla ilyen konteós oldalak, mint amilyet te is linkeltél.

2022. febr. 12. 17:45
 13/68 anonim ***** válasza:
92%
Hát persze az aki az inváziót leigázta, és rabszolgasorba küldte azokat akiket atombunkerban rejtegetett című dokumentumfilm. Olyan is a stílusod, amiket itt írsz már hónapok óta. Te sem vagy különb a repiktől.
2022. febr. 12. 17:47
 14/68 anonim ***** válasza:
93%
Ja és köszi engem nem kell elszállásolnod a nyamvadt atombunkeredbe. Etesd a hazugságaiddal magadat egoember.
2022. febr. 12. 17:48
 15/68 A kérdező kommentje:

#13 Nem éppen. Triológia lenne, az első részben az előzmények, hogy a plejádok visszaküldenek a múltba, hogy megakadályozzam az inváziót, legalábbis ne engedjem, hogy csúfos vereséget szenvedjünk, így elkerülve az posztapokaliptikus Földet és az emberiség rabigába hajtását.

A második részben a szkeptikusok elleni "szellemi harcom" lesz a téma és a titkolt igazság elhozatala.

A harmadik rész, a triológia lezárása természetesen az invázió és az azt követő csatáról fog szólni.

2022. febr. 12. 18:02
 16/68 anonim ***** válasza:
64%

Oh szoval most vagy a multba akkor uzenem a pejadoknak hogy ne csapjak be magukat.

Neked meg azt a film jelenetet mikor Peter a Guardian of Galaxy-ba hasznalja a kozepso ujjat es ezt mondja:

Oh sorry i don't know how work this mashine!

A plejadoktol is vannak fejlettebbek amugy.

Ok tudom youtube influenszer vagy.

Egy igazi hős nem reklámozza magát. Tudod kik az igazi hősök pl. Funakoshi Gichin ő igazan kozel allt a megvilagosodashoz. Te? Te csak az egotunninghoz allsz kozel. Te meg tudomanyos oldalt se cikket sem linkeltel soha.

2022. febr. 12. 18:20
 17/68 anonim ***** válasza:
83%
* plejadoknak
2022. febr. 12. 18:21
 18/68 anonim ***** válasza:
93%
Amiben te szenvedsz az a messias szindroma.
2022. febr. 12. 18:22
 19/68 anonim ***** válasza:
88%
2020-as az az általad linkelt üzenet, amit valoszinuleg egy ember írt.
2022. febr. 12. 18:40
 20/68 anonim ***** válasza:
100%
* "Oh, I'm sorry. I don't know how this machine works."
2022. febr. 12. 19:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!