Mi a véleményetek arról hogy James kune asztrofizikus szerint 1 millió földönkívüli él Magyarországon?
James kune fizikus és ufókutató szerint minden egyes országban él legalább 1 millió földönkívüli,tele van velük a föld,és valószínűleg már TE is találkoztál velük.
Mi a véleményetek arról hogy bárki lehet álcázott földönkívüli?
Az átfogó, 10 perces szkeptikus vizsgálat eredménye, amire az ufókutatók eddig nem tértek ki.:
A kérdező linkelt cikke egy spanyol ufohír oldalra (ufospain.es) hivatkozik forrásként.
A linkelt és a forrás cikk is 2022 februári, így megjelenési idejét tekintve friss kutatásnak tűnnek a benne közöltek.
Hasonló megállapítások és kutató név azonban már csaknem 19 éve keringenek a weben. Nagyjából az "1-5 millió honfitársad idegen" és a "partnered is az lehet" elég bulvárosnak, kattintásvadásznak tűnő vonalon.
(Dr) James Kune mint a kutatást végző személy neve először 2003-ban tűnik fel a Weekly World News lap egy nyomtatott cikkében. Mely őt fizikusnak és állami UFO szakértőnek (mifelénk ufókúrtatónak hívják az ilyeneket) állítja be.
A cikk címe bőven elég:
"Milyen jól ismered a partnered? Sokkoló új felfedezés kimutatta: 50-50% az esélye....házastársad földönkívüli lehet".
Ezután 5-5 pontot hoz, amiből kétséget kizáróan megállapíthatod, hogy partnered bizonyára földönkívüli, csak titkolja. Például olyanokat, hogy ha a férfi túl lassan kapcsolgatja a csatornákat a tévén, akkor gyanús, tehát kb. femina.hu színvonal, osztva úgy 10-zel.
Itt az eredeti cikk: [link]
Kiderül az is, mint a kérdező linkjén olvasható friss írásból, hogy az USA-ban 5 millió földönkívüli éll emberi alakban, illetve, hogy emiatt 50% az esélye, hogy valaki idegent vesz el. Az nem derül ki, hogy az USA kb. 330 milliós lakossága, mínusz 5 millió idegen számokból hogy jött ki a fizikus úrnak az 50%-os házasodási arány, de nem vagyok fizikus, vagy ufókutató.
A lap előtte lévő cikke egy fejetlen pap szelleméről szól, aki seggén keresztül kommunikált egy családdal, utána pedig egy olyan írás következik, ami megtanít hogyan lehetsz vámpír.
A cikk előtti időből James Kune-ról és kutatásairól nem találtam semmit a weben, de örülnék ha valaki meglepne.
A Weekly World News a cikket webes formában 2012-ben is lehozta, változatlan szöveggel:
A Weekly World News egy jól ismert kamuhírgyártó lap, ami 1979 óta nyomtatott, tizenéve pedig webes formában üzemel. Hírcsárda amerikai módra csak főleg para-ezo-ufo-konteo témákban. Az ott megjelent cikkek jó része kitalált kamu, nem sokan veszik komolyan akik gondolkodnak, kivéve az ufókutatók egy részét (tisztelet a kivételnek) és olyan ufó/paranormál oldalakat, akik 2 évente szívesen felmelegítik az elleőrizetlen, forrástalan állításokat némi olvasói kattintásért cserébe.
James Kune-t mint kutatóintézet, egyetem alkalmazottját sehol nem találtam. Publikációinak nincs nyoma a weben. Biztos szigorúan titkos projektekben dolgozott az államnak, amit nem publikálhatott tudományos forrásokban csak fake news lapokban.
Ezt a hozzászólást sokkal tovább tartott beírni ide és kilinkelgetni mint mindennek utánanézni. Nem tudom...megérte?
14-es! Őszintén sajnálom, hogy ekkora csalódás ért. :(
Én fel se tudnám dolgozni, ha ilyen történne velem.
Kérdező!!
És ezek az idegenek fizetnek adót, mert ha nem, az nagyon gáz!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!