Mi a véleményetek arról hogy James kune asztrofizikus szerint 1 millió földönkívüli él Magyarországon?
James kune fizikus és ufókutató szerint minden egyes országban él legalább 1 millió földönkívüli,tele van velük a föld,és valószínűleg már TE is találkoztál velük.
Mi a véleményetek arról hogy bárki lehet álcázott földönkívüli?
James Kune nem tudja, hogy mit akarnak, csak találgat.
,,The reasons for the arrival of alien races to Earth are various, perhaps because they simply want to live on another planet and not where they were born, or because their planet is in decline, or the reason is that their goal is conquest."
Ő is felveti azt az lehetőséget, miszerint hódítószándékkal jönnek, ami jelen esetben igaz is.
Minden országban 1 millió földönkívüli?
És áruld már el, hogy mégis milyen alakban léteznek ezek a fittyfenék, hogy pl. a 800 lakosú Vatikán fél négyzetkilométerén 1 millió is elfér belőlük?
Az hogy akkor nekem logikusabbnak tűnik az hogy az idegen faj nem alakváltó hanem alapban emberi forma.
Mindig is tudtam hogy Peri vagyok.
Ahogy az 5. is írja a Vatikánnal mi a helyzet? A Csendes-óceán szigetországaival szintén..
És mi a helyzet kis hazánkkal? Kik a földönkívüliek? Szeretett hazánk rejtett (C szériás) erőforrásai?
7 ahhoz nem kell ügynöknek lenni elég ha kiderül hogy más csapatnak szurkol pl Vidi Fradi.
Vagy más pártra szavazott, vagy háború két nép között S a családok szomszédok barátok egymás torkának esnek… mert az egyik ilyen a másik olyan nemzetiségű sajnos volt rá példa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!