Megdönthetetlen bizonyíték, idegen hajókat videóztak le, mit szólsz?
Az adott járat utasai egy nem mindennapi eseménynek voltak szemtanúi, egy idegenfaj űrhajóit látták harcialakzatban repülni. Az eseményről felvétel is készült. Mindenbizonnyal hadgyakorlatoznak és készülnek az invázióra.
Link: [link]
Troll.
Amikor arra a kérdésre, hogy "miért", valaki azzal válaszol, hogy "mert azt montam, azért", akkor tudhatod, hogy nem beszélgetni akar, csak beszélni.
Ha arra nem vagy képes, hogy az álláspontodat konkrétumokkal alátámaszd, az általában azt jelenti, hogy az álláspontodat semmilyen konkrétum nem támasztja alá. Ha ugyanis rá tudnál mutatni bármi olyasmire, ami kicsit is bizonyíték-jellegű, akkor azt hoztad volna fel, a pökhendi terelés helyett.
Már megfogalmaztam (a 4-es és a 6-os is én voltam). A felvetésemre / kérdésemre annyi válasz jött (négy hozzászólásod alatt), hogy te azt mondtad, és te egészen egyszerűen nem bírsz tévedni, emiatt nem kívánsz semmiféle konkrétumot felhozni az állításod bizonyítására, mert neked olyat nem kell.
Nyilván azért, mert nem tudsz semmi konkrétumot felmutatni, csak egyetértést vártál, hogy majd mindenki elképed, hogy "húöcsém, támadnak a zidegenek", aztán mikor nem ez történt, akkor átmentél mindentudóba, majd később beduzzogtál, hogy miért "veszekszek" (mert aki nem hisz neked el mindent bemondásra, az veszekszik, nyilván).
Esetleg troll vagy, de így vagy úgy, ennek a beszélgetésnek (már ha ezt annak lehet nevezni) nem látom több értelmét (hacsak nem mutatsz valami konkrétumot, de tartok tőle, hogy továbbra sem fogsz).
Szerintem ezek leszállóegységek alakzatban, amik mos lépnek be a Föld légkörébe!! Mindenképp idegenek!!
Másrészről:
csak ez az ócska felvétel van??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!