Ezt mivel magyarázzák a szkeptikusok? Bizonyítást nyert az igazság?
A kutatás alanya Jeremy Fraser volt, aki számos, nyilvános bejegyzést tett közzé arról, hogy különleges képességeit földönkívüli élőlényektől szerezte. Egyik ilyen általa megnevezett képesség a jövőbelátás, melyet az említett kutatásban teszteltek.
Fraser állítólagos képességeit egy egyszerű módszertani eljárással vizsgálták, különböző random számgenerátor programokkal és alkalmazásokkal generáltak számokat 1 és 100 között, melynek eredményét Frasernek a generálás előtti pillanatban meg kellett jósolnia, majd ezt megismételték még 99 alkalommal.
Az eredmény döbbenetes volt, Fraser a 100 alkalomból kilencvenkettőször találta el a pontos eredményt. Ez az eredmény felülírja a korábbi tudományos elképzeléseket.
Haden Richards, a kutatás vezetője így nyilatkozott:
"A kutatás egyértelműen bizonyítja Mr. Fraser képességeit, arra azonban továbbra sincs bizonyítékunk, hogy ez tényleg földönkívüliektől származna. A meglepő eredmény teljes megértéséhez további vizsgálatokra van szükségünk."
Arra a kérdésre, hogy puszta véletlenről lehet-e szó, Richards így felelt:
"Ekkora találati eredménynél ez lehetetlen. A matematikai legvalószínűbb eredmény az az, ha a 100-ból a páciens egyetlenszer találja el az eredményt. Itt minden kétséget kizáróan többről van szó, mint puszta szerencséről."
57 - Jézusom, milyen konteókat állítanak itt a szkeptikusok :D
Mégis ki a fene fizetne bármiért is itt a gyakorin? :DDD
"Szerintem logikus, hogy vannak fizetett kérdezők, vagy a moderátoroknak ez is feladata, hogy valótlan történeteket kreáljanak."
Tedd már félre a konteóidat basszus :D
Mi előnye származna bárkinek is, ha fizetne itt bármiért? Most komolyan! Ki profitálna belőle és mit?
Tudod te mennyi bevételt hoz az internetes reklámozásban egy kattintás? Tíz évig irkálhatnék ki kérdéseket, akkor sem hozná vissza egy minimálbéres ember egyetlen napi bérét sem...
67
Itt te vagy a konteós aki csak veszekedni akar.
68 - Dehogy akarok én veszekedni! Én nem is kérdőjeleztem meg itt senki valós szándékát és gondolatát. Ti jöttök azzal állandóan, hogy kamu a kérdés, hogy fizetést kapok a kérdés írásért, hogy több felhasználóm van, stb.
Ez mind hülyeség...
69
Sajnos nem tudod megcáfolni ezt és nekem 3 bizonyítékom van rá ami titkosított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!