Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezt mivel magyarázzák a...

Ezt mivel magyarázzák a szkeptikusok? Bizonyítást nyert az igazság?

Figyelt kérdés

A kutatás alanya Jeremy Fraser volt, aki számos, nyilvános bejegyzést tett közzé arról, hogy különleges képességeit földönkívüli élőlényektől szerezte. Egyik ilyen általa megnevezett képesség a jövőbelátás, melyet az említett kutatásban teszteltek.

Fraser állítólagos képességeit egy egyszerű módszertani eljárással vizsgálták, különböző random számgenerátor programokkal és alkalmazásokkal generáltak számokat 1 és 100 között, melynek eredményét Frasernek a generálás előtti pillanatban meg kellett jósolnia, majd ezt megismételték még 99 alkalommal.

Az eredmény döbbenetes volt, Fraser a 100 alkalomból kilencvenkettőször találta el a pontos eredményt. Ez az eredmény felülírja a korábbi tudományos elképzeléseket.

Haden Richards, a kutatás vezetője így nyilatkozott:

"A kutatás egyértelműen bizonyítja Mr. Fraser képességeit, arra azonban továbbra sincs bizonyítékunk, hogy ez tényleg földönkívüliektől származna. A meglepő eredmény teljes megértéséhez további vizsgálatokra van szükségünk."

Arra a kérdésre, hogy puszta véletlenről lehet-e szó, Richards így felelt:

"Ekkora találati eredménynél ez lehetetlen. A matematikai legvalószínűbb eredmény az az, ha a 100-ból a páciens egyetlenszer találja el az eredményt. Itt minden kétséget kizáróan többről van szó, mint puszta szerencséről."

2022. febr. 6. 12:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
79%

Hát persze hogy nem az! Warlock vagyok, és a patronusomal, Azazellel, a kecskedémonok fejedelmével arra kényszerítettem a létezés folyékony szövetét hogy az én akaratom szerint folyjon, és eljusson hozzád a kérdés!

Ez van. Bejött az élet!

2022. febr. 6. 17:07
 32/85 A kérdező kommentje:

31 - Ne vicceskedjünk jó?

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__..

Erre a bizonyítékra mit tudtok mondani? Ja, hogy semmit, csak lapultok, mert végre kiderül az igazság!

2022. febr. 6. 17:08
 33/85 anonim ***** válasza:
83%
Öreg, fejezd be vagy rádküldök pár incubust, aztán viszlát anális szüzesség!!!
2022. febr. 6. 17:10
 34/85 anonim ***** válasza:
55%
Ez kamu, én is találtam ki ilyeneket és jókat nevettem amikor bevették.
2022. febr. 6. 17:11
 35/85 A kérdező kommentje:
Tehát nem tudjátok megcáfolni?
2022. febr. 6. 17:12
 36/85 anonim ***** válasza:
89%
Tehát nem tudod alátámasztani?
2022. febr. 6. 17:15
 37/85 anonim ***** válasza:
86%
Egyébként jópofa vagy, de ha ennyi nyilvánvaló troll kérdést teszel fel akkor ki fognak tiltani.
2022. febr. 6. 17:20
 38/85 anonim ***** válasza:
83%

Már köztetek élünk ☺

Zavar minket hogy néhány ember fel akar fedni.

2022. febr. 6. 17:23
 39/85 anonim ***** válasza:
86%

Válaszolók csak nekem tűnik fel, hogy a kérdező nem tudja mit jelent az, hogy forras hivatkozas linkelése?

Azt a tudomanyos weboldal címet kéne linkelned amit idezgetsz.

Pl. Olvasol valamit egy weboldalon. A weboldal felett van egy hosszu sav aminek a címét masolod es beilleszted.

Pl. Ha valaki ír a zold gyíkról pl. Idéz így:

"A zöld gyík – mint minden hazai gyíkfaj – nappal aktív."

Akkor hivatkozik a forrasra is, es az ez:

[link]

De ha kulfoldi oldalakat olvasol nem hiszem el hogy ne tudnad mi az hogy hivatkozni a forrasra. Vagy nem tudsz hivatkozni vagy nem érted mit kérnek toled a valaszolok.

2022. febr. 6. 17:32
 40/85 anonim ***** válasza:
83%

Vagy nem akarsz hivatkozni, mert te találtad ki.

39-es vagyok.

Vagy nem vagy biztos a forditasban es lehet egeszen masrol irtak mint amit te irtal.

Nos melyikrol van szo?

2022. febr. 6. 17:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!