Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezt mivel magyarázzák a...

Ezt mivel magyarázzák a szkeptikusok? Bizonyítást nyert az igazság?

Figyelt kérdés

A kutatás alanya Jeremy Fraser volt, aki számos, nyilvános bejegyzést tett közzé arról, hogy különleges képességeit földönkívüli élőlényektől szerezte. Egyik ilyen általa megnevezett képesség a jövőbelátás, melyet az említett kutatásban teszteltek.

Fraser állítólagos képességeit egy egyszerű módszertani eljárással vizsgálták, különböző random számgenerátor programokkal és alkalmazásokkal generáltak számokat 1 és 100 között, melynek eredményét Frasernek a generálás előtti pillanatban meg kellett jósolnia, majd ezt megismételték még 99 alkalommal.

Az eredmény döbbenetes volt, Fraser a 100 alkalomból kilencvenkettőször találta el a pontos eredményt. Ez az eredmény felülírja a korábbi tudományos elképzeléseket.

Haden Richards, a kutatás vezetője így nyilatkozott:

"A kutatás egyértelműen bizonyítja Mr. Fraser képességeit, arra azonban továbbra sincs bizonyítékunk, hogy ez tényleg földönkívüliektől származna. A meglepő eredmény teljes megértéséhez további vizsgálatokra van szükségünk."

Arra a kérdésre, hogy puszta véletlenről lehet-e szó, Richards így felelt:

"Ekkora találati eredménynél ez lehetetlen. A matematikai legvalószínűbb eredmény az az, ha a 100-ból a páciens egyetlenszer találja el az eredményt. Itt minden kétséget kizáróan többről van szó, mint puszta szerencséről."

2022. febr. 6. 12:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
93%
Csak az Úrnak szabad hinni! Ez boszorkányság, a sátán műve és még tudománynak is álcázzák!
2022. febr. 6. 15:52
 22/85 anonim ***** válasza:
89%

Hát srácok! Én beírtam ezeket a neveket a google-be, + hogy kísérlet, jövőbelátás (természetesen angolul), és semmit nem dobott ki.

Pedig nagyon hittem benne hogy most sikerül meggyőzni a benne rejlő szkeptikust.

Kérlek kérdező linkelj már valami érdemlegeset, mert szeretnék hinni abban amit írsz, csak sajnos ez kevés. :(

2022. febr. 6. 16:08
 23/85 anonim ***** válasza:
84%
Ezotheri.northkorea
2022. febr. 6. 16:22
 24/85 anonim ***** válasza:
86%

Ez a varnyú megint eltaknyolt.

2022. febr. 6. 16:50
 25/85 A kérdező kommentje:

Egyre több a bizonyíték szkeptikusok!

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__..

2022. febr. 6. 16:57
 26/85 anonim ***** válasza:
91%

Te iqrambó, ez a saját írásod, egy kijelentéshez forrásmegjelölés kell!

Ki mondta? Hát én! Ki az az én?? Hát én!! Xdxdxd

2022. febr. 6. 17:01
 27/85 anonim ***** válasza:
92%

Most te troll vagy vagy hülye? Ugyanaz a helyzet mint itt. Kiírsz egy kérdést, állítasz benne valamit, de alátámasztani nem tudod. Ennek semmi értelme.

Ennyi erővel én is állíthatom hogy én meg Warlock vagyok, mert kiírtam egy kérdést róla és sikerült is azzá válnom.

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__..

Na ehhez mit szósz kérdező??

2022. febr. 6. 17:02
 28/85 A kérdező kommentje:
26 - Hogy lenne a saját írásom? Ez egy tudományos kutatás, ami természetfeletti jelenségeket bizonyít.
2022. febr. 6. 17:02
 29/85 A kérdező kommentje:
27 - Pont néhány másodperccel azelőtt láttam ezt a kérdést, hogy írtál volna! Ez nem lehet véletlen.
2022. febr. 6. 17:03
 30/85 anonim ***** válasza:
86%
Az ok de mutasd már meg az oldalt.
2022. febr. 6. 17:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!