Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért van itt ennyi kamu...

Miért van itt ennyi kamu ufológus?

Figyelt kérdés
Bizonyíték nélkül érvelnek és fizika törvényei ellenére azt mondják pikk-pakk itt lesznek a földön kívüli ufók több millió fény év távolságról! És ha bizonyítékot kérnek az általuk szkeptikusnak nevezettektől azoknak le konteózzák az oldalt ahonnan linkeltek!

2022. febr. 5. 16:53
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
29%

30 - Egyértelműen bizonyított dolgokat nem tudod elfogadni, akkor neked kellene pszichológus.

Itt vannak a bizonyítékok a levezetéssel együtt.

2022. febr. 5. 18:29
 32/54 anonim ***** válasza:
86%
Nem nincsenek itt bizonyítékok. Csak állítások láthatóak. De bitonyísd be, hogy nem vagyok superman.
2022. febr. 5. 18:30
 33/54 anonim ***** válasza:
15%
Olyanok, hogy képesek kikapcsolni a tudatot! De ugyanez van a szellemekkel. De nem értette az ember a fénnyel együtt azt a fagyos érzést. Mintha próbáld volna behúzni. De én egyébként nem állok le vitatkozni a témáról, ha eljönnek tuti lesznek jeleik.
2022. febr. 5. 18:32
 34/54 anonim ***** válasza:
16%

Minden bizonyíték itt van, ráadàsul a titkos dokumentumokban ugyanezek vannak leírva.

Az ufók képesek kikapcsolni a tudatodat és törölni az emlékedet. Ezért ha nem hiszel bennük, az éppen alátámasztja a létüket.

2022. febr. 5. 18:33
 35/54 anonim ***** válasza:
62%
Lehet most megszellőztetem, hogy ezeket igazából én csinálom. A dokujaid pedig hamisítottak mint a naruto-ban az uchiha-k kőtáblája amit zetsu hamisított meg, hogy tévútra csalja azt a klánt és egy ősi erőt ébresszen fel vele. Ti is ebbe az irányba tartotok a manipulációm által de simán elmondhatom mert annyira hkszékenyek vagytok, hogy nem veszitek komolyan.
2022. febr. 5. 18:36
 36/54 anonim ***** válasza:
31%
35 - Nem hamisítvány. Ha az lenne, hogy lehet, hogy pont az van leírva benne, amiről a másik felhasználó írt?
2022. febr. 5. 18:38
 37/54 anonim ***** válasza:
34%
De azok az űrhajók képesek változtatni a gravitációs mezőt! Nem vagyok hajlandó tovább merülni a témában, mert amúgy is bolondnak néznek.
2022. febr. 5. 18:47
 38/54 anonim ***** válasza:
16%
Mindenkit én manipulálok. Van még kérdés?
2022. febr. 5. 18:48
 39/54 anonim ***** válasza:
52%
Taknyos Varjú. Nem bizonyítottál semmit csak vagdalkozol. Egy állítás nem bizonyíték.
2022. febr. 5. 20:21
 40/54 anonim ***** válasza:
43%

22-es akiket ti szkeptikusnak neveztek, azok nem azt mondják, hogy nincsenek, hanem azt mondják, hogy a logikus,hogy vannak,mert az univerzum végtelen.

Az unalmas, hogy bizonyos kérdező ír teljesen mást,mint amit linkelt a cikkben.

Fals fantázia kitalált dolgoknál, vagy photoshopolt képeknél arról akarja meggyőzni a másikat, hogy, de az az, mikozben valoszinuleg a kongreszusi epuletben lévő emberek már rég beperelték a képmanipulalot, és az ujságíro is,mert nyilván pixeles képet soha nem tenne kozzé. Szoval, aki egy webes méretu pixeles képet csakliz el, és photoshopol rá, és még a klón eszkozt se tudta használni, azért ne haragudj, de az amikor hulyének nézik a másikat, és még megakarja saját magát is gyozni, hogy bemanipulálta azt a masikat, hogy na most a szkeptikus kopni se tud, mikozben a válaszolo tisztaban van vele hogy hulyenek van nezve, az azért szánalmas.

A nagy tobbseg azt mondja, koztuk en is hogy logikus hogy vannak foldonkivuliek, foldonkivuli létforma, mert az univerzum végtelen.Ami számomra szintén furcsa, hogy biztosra, nyilvánvalóra mond dolgokat egy-egy kérdésben, de igazából a szándékaikat sem ismeri a foldonkivulieknek. Magyarán az amit ő rossznak gondol lehet jó is.

Harmadrészt, meg ellentéteket generál, és nem építő jellegűek a kérdései, hanem érződik a manipuláció a kérdéseiken, a lenézés és stb. Utána ne csodálkozzon hogy ezt szóvá tesszük.

2022. febr. 5. 20:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!