Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért van itt ennyi kamu...

Miért van itt ennyi kamu ufológus?

Figyelt kérdés
Bizonyíték nélkül érvelnek és fizika törvényei ellenére azt mondják pikk-pakk itt lesznek a földön kívüli ufók több millió fény év távolságról! És ha bizonyítékot kérnek az általuk szkeptikusnak nevezettektől azoknak le konteózzák az oldalt ahonnan linkeltek!

2022. febr. 5. 16:53
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
76%
* és épp harcolnak egymással
2022. febr. 5. 17:53
 22/54 anonim ***** válasza:
42%

"ha tudományos konszenzus, hogy nincsenek ufók?"

Erről tudnál mutatni tudományos bizonyítékot? Gondolom nem tudsz ilyet mutatni.

2022. febr. 5. 17:54
 23/54 anonim ***** válasza:
40%
22 - Nem a konteóidra vagyunk kíváncsiak, én pedig büszkén vállalom a nevemet és csak ezzel a regisztrációmmal írok kommenteket, mivelhogy ez az egyetlen regisztrációm.
2022. febr. 5. 17:55
 24/54 anonim ***** válasza:
91%

14-es na és milyen dokumentumot?

Mert eddig csak konteos oldalakat linkeltetek, youtube photoshopolt videokat mutattatok és szintén photoshopolt képet láttunk, amin látszik még az is, hogy hibázott a szerkesztője a klón eszközt elmaszatolta.

2022. febr. 5. 17:55
 25/54 anonim ***** válasza:
92%
Megnézném az anyakönyvi kivonatod, vajon abba is a taknyos varjú név szerepel? Keress rá az interneten.
2022. febr. 5. 17:56
 26/54 anonim ***** válasza:
19%
28 - Látom, kifogytál az érvekből, a dokumentumaimra nem tudtál érdemben reagálni.
2022. febr. 5. 18:02
 27/54 anonim ***** válasza:
92%
Nincsenek dokumentumaid.
2022. febr. 5. 18:10
 28/54 anonim ***** válasza:
7%

Jönnek, megkeresnek aztán irányítanak embereket! Hamar teleportálnak. De egyébként ha közelednek, zavarokat hoznak létre a rádiófrekvenciás jelekben. Gyermekkoromban is sokszor tapasztaltam voltak olyan rádiófrekvenciák, mintha idegenek hangja lett volna. Semmi torzítás nem volt benne. Nem mindenki egyformán tudja megcáfolni, de lehetek mások is, akik szórakoztak csupán a rádiófrekvencia jelei el

De az durva az egészben, szerintem mindent látnak rólunk. Gondolj bele, ha már műholdakat telepítenek fel az űrbe nem tudják láthatóvá tenni a földet. Ki tudja miért hipnotizálódunk? Ki tudja valakik nem tudtak meg többet létezésükkel kapcsolatban, ezért kezdték el őket üldözni. Hidd el a titkos szervezet meg arra mennek ki, hogy letitkosítsák az egészet. De azért figyelnek még ennek kapcsán, mert félnek attól, hogy a technológiájukat megvalósítják.Van egy olyan érzésem, hogy kiröhögnek minket. Ki tudja, hogy nap mint nap akár egy darab képernyő biten nem figyelnek minket. Az a gond, hogy rejtőzködnek. De most követné az embert egy, eleve pánikolnak. Ki tudja, hogy nem e lehetne a hajójukat egy sokk csapdákal lehozni az égről. Egyébként azon szakadnék, ha zaklatni kezdenének telefonon. Ki tudja milyen technika valósítható meg tőlük? De szerintem ha le is szállnának hipnotizálnának mindenkit. De visszatérve a rádiójelekre fájt tőlük a fejem és egyfajta reuma ment rajt végig, mintha irányítani kezdett volna. De akkoriban, ezt számítógépről biztos nem tudták volna megoldani. Hogy olyan jeleket küldjenek, amivel befolyásolják az agyi működést. De az volt az érdekes benne, amikor elkezdtem forogni csak játéknak fogtam fel az egészet. Későbbiekben, ahogy megszédültem mintha kólóniában álltak volna az ajtóban. Meg olyan jeleket adnak az ember felé, amitől zúg a feje. De én sokszor voltam úgy, hogy nem autók érkezésének a fényét láttam, hanem egyfajta világosfény haladt volna át. Mindez már 20 éve volt. Különben volt, hogy a tv-n is megjelentek de csak foltokban. Mintha valami elhúzta volna a frekvenciát. Ki tudja nem e felderítő hajókat küldenek.Aki hisz benne hisz, aki nem az meg nem látja, majd be az inváziót.

2022. febr. 5. 18:23
 29/54 anonim ***** válasza:
21%
28 - Ugyanez van leírva a dokumentumaimban is úgyhogy ez most bizonyítást nyert.
2022. febr. 5. 18:25
 30/54 anonim ***** válasza:
82%

Ezek hazugságok, kitalációk. Illetve ha nem akkor remélem csak részben és a másik fele ledig csak trollkodás. Ha nem akkor pszichológus kedves #28.

#29 nincsenek dokumentumaid.

2022. febr. 5. 18:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!