Miért van itt ennyi kamu ufológus?
Figyelt kérdés
Bizonyíték nélkül érvelnek és fizika törvényei ellenére azt mondják pikk-pakk itt lesznek a földön kívüli ufók több millió fény év távolságról! És ha bizonyítékot kérnek az általuk szkeptikusnak nevezettektől azoknak le konteózzák az oldalt ahonnan linkeltek!2022. febr. 5. 16:53
11/54 anonim válasza:
Amíg nincs bizonyítva hitelesen az ufók létezése addig csak hinni tudsz bennük. Cáfold meg isten létezését ami egy természetfeletti lény és bármit kitalálnak róla az emberek, hogy cáfolhatatlan legyen a létezése. Az ufó téma ugyanez. Hivatalos álláspont nincs hogy léteznének de állítani bárki bármit állíthat. Én superman vagyok naruto erejével és én irányítom a világot. Cáfolat?
12/54 anonim válasza:
Te meg nem tudod bizonyítani, dettó.
13/54 anonim válasza:
14 - De, tudom bizonyítani. Egy halom dokumentumot láttam, ami egyértelműen bizonyította az ufókat.
14/54 anonim válasza:
Ez az a példa amit mondtam. Te láttad de bizonyítani nem tudod csak elmondod, hogy láttad, cáfolja meg bárki. Én meg láttam az azokat a dokumentumokat cáfoló dokumentumokat.
15/54 anonim válasza:
"Én meg láttam az azokat a dokumentumokat cáfoló dokumentumokat."
Haha, most lebuktál, hogy csak hazudozol, ugyanis olyat nem láthattál, mivel nincs. Nem úgy, mint az én bizonyítékaim, amikből egészen pontosan 19 darabot olvastam!!!
17/54 anonim válasza:
De van. Egészpontosan 21 darab dokumentumot láttam amik összességében cáfolják az eredeti 19 darabot.
18/54 anonim válasza:
17 - Ez lenne a bizonyítékod az ufók ellen?
19/54 anonim válasza:
Minek nyílvánosságra hozni ha tudományos konszenzus, hogy nincsenek ufók? Ahogy a cáfolt úgy a cáfolat dokumentumok sem nyílvánosak. Emellett nem az én felelősségem sem hatásköröm nyílvánosságra hozni. Nem kell elmondani az embereknek azt amit már tudnak. Nem koppant itt semmi csak a baromság.
20/54 anonim válasza:
Kérdező ne foglalkozz 5-össel valószínűleg ufokurtatóek egy másik kamu profilja a gyik-en.
Én linkeltem geológiai adatokat ufokurtatónak egy tóról, mert 10-20 x km mélységet írt, hogy ott földönkívüli bázis van, és épp harcolna egymással, de az a tó csak 0,0007m mély.
Magyarán hiába érvelsz neki tényekkel, és bizonyítékokkal azt észre se fogja venni, ha észreveszi, akkor ugyanezt a dumát lejti, amit 10-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!