Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért van itt ennyi kamu...

Miért van itt ennyi kamu ufológus?

Figyelt kérdés
Bizonyíték nélkül érvelnek és fizika törvényei ellenére azt mondják pikk-pakk itt lesznek a földön kívüli ufók több millió fény év távolságról! És ha bizonyítékot kérnek az általuk szkeptikusnak nevezettektől azoknak le konteózzák az oldalt ahonnan linkeltek!

2022. febr. 5. 16:53
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
74%
Amíg nincs bizonyítva hitelesen az ufók létezése addig csak hinni tudsz bennük. Cáfold meg isten létezését ami egy természetfeletti lény és bármit kitalálnak róla az emberek, hogy cáfolhatatlan legyen a létezése. Az ufó téma ugyanez. Hivatalos álláspont nincs hogy léteznének de állítani bárki bármit állíthat. Én superman vagyok naruto erejével és én irányítom a világot. Cáfolat?
2022. febr. 5. 17:34
 12/54 anonim ***** válasza:
82%
Te meg nem tudod bizonyítani, dettó.
2022. febr. 5. 17:39
 13/54 anonim ***** válasza:
28%
14 - De, tudom bizonyítani. Egy halom dokumentumot láttam, ami egyértelműen bizonyította az ufókat.
2022. febr. 5. 17:40
 14/54 anonim ***** válasza:
79%
Ez az a példa amit mondtam. Te láttad de bizonyítani nem tudod csak elmondod, hogy láttad, cáfolja meg bárki. Én meg láttam az azokat a dokumentumokat cáfoló dokumentumokat.
2022. febr. 5. 17:43
 15/54 anonim ***** válasza:
28%

"Én meg láttam az azokat a dokumentumokat cáfoló dokumentumokat."

Haha, most lebuktál, hogy csak hazudozol, ugyanis olyat nem láthattál, mivel nincs. Nem úgy, mint az én bizonyítékaim, amikből egészen pontosan 19 darabot olvastam!!!

2022. febr. 5. 17:45
 16/54 anonim ***** válasza:
63%
2022. febr. 5. 17:46
 17/54 anonim ***** válasza:
76%
De van. Egészpontosan 21 darab dokumentumot láttam amik összességében cáfolják az eredeti 19 darabot.
2022. febr. 5. 17:48
 18/54 anonim ***** válasza:
31%
17 - Ez lenne a bizonyítékod az ufók ellen?
2022. febr. 5. 17:48
 19/54 anonim ***** válasza:
81%
Minek nyílvánosságra hozni ha tudományos konszenzus, hogy nincsenek ufók? Ahogy a cáfolt úgy a cáfolat dokumentumok sem nyílvánosak. Emellett nem az én felelősségem sem hatásköröm nyílvánosságra hozni. Nem kell elmondani az embereknek azt amit már tudnak. Nem koppant itt semmi csak a baromság.
2022. febr. 5. 17:52
 20/54 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező ne foglalkozz 5-össel valószínűleg ufokurtatóek egy másik kamu profilja a gyik-en.

Én linkeltem geológiai adatokat ufokurtatónak egy tóról, mert 10-20 x km mélységet írt, hogy ott földönkívüli bázis van, és épp harcolna egymással, de az a tó csak 0,0007m mély.

Magyarán hiába érvelsz neki tényekkel, és bizonyítékokkal azt észre se fogja venni, ha észreveszi, akkor ugyanezt a dumát lejti, amit 10-es.

2022. febr. 5. 17:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!