Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A piramisok ókori lézerágyúk...

Ufokurtato007 kérdése:

A piramisok ókori lézerágyúk egy invázió esetén?

Figyelt kérdés

Az ókori egyiptomiak fejlettségük révén tudtak az idegen fajokról, és számítottak egy esetleges invázióra, ezért épültek a piramisok? Tehát a piramisok nem mások, mint lézerágyuk, amikkel lelehet lézerezni az idegen anyahajókat.

https://www.youtube.com/watch?v=Mg6Aja5FWQ0

2022. jan. 30. 13:13
1 2 3
 21/29 NTBS ***** válasza:
47%
Nem, egyszerű épületmaradványok.
2022. okt. 13. 15:07
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem, nem az idegenek ellen vannak. Valójában Putyin visszautazott egy időgéppel, és azért építette meg, hogy ezzel igázza majd le a világot 2023.03.11-én. A lézerágyús rész stimmel. 😂
2022. okt. 13. 19:08
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

EMBEREK!!!!!!

NEM HISZEM EL, HOGY ENNYIRE NYOMORÉK MINDENKI????!!!!!!!

A kérdező kérdezett, mindenki meg barmul itt!!!!!

Aki szerint ez hülyeség, az húzza el magát a francba, de hagyja meg a lehetőséget nála értelmesebb embereknek!!

A szabályzatban az volt leírva, biztosan nem olvastátok, hogy a kérdező kérdésére kellene válaszolni! Nem hülyézni meg elküldeni pszichiátriára! Tönkre teszitek az oldal lényegét, hogy mindenki kérdezhet amit akar, mert szabad. Tönkre tesztek mindent a semmi agyatokkal. Ha valaki azt írja ki, hogy kéri mindenkit, hogy cikizze, akkor írhatod a baromságaid, addig meg kussoljatok, és tűnjetek el!!!

2023. jún. 21. 13:18
 24/29 anonim ***** válasza:

23. Vagyok.

Szóval vannak olyan elméletek, bár én inkább egy csillagközi útnak gondolnám, mivel ha belegondolsz, a piramis enyhén befelé forduló. Nem pontosan 4 oldala van, hiszen minden oldalát kicsit megfelezi egy újabb szög. Így nem tudna levegőben mozgó lézersugár lenni.

Viszont ha belegondolsz, egy hatalmas ágyúhoz mi kell? Kell egy nagyon bivalyerős talp. Ez a piramisnál a középirányba való besüllyesztés.

Továbbá kel súlyának lennie, ez ugye adott a piramisnál, és szükség van kitámasztásra. Ez ágyúk esetében egy hidraulikus karral van megoldva, ami a földre érve komoly támaszt nyújt. A piramishoz ilyen nem alkothattak, ezért a 4 oldalt megfelezték, és így nagyobb terhet bír el.

Szerintem egy pontosan merőleges irányba ható út lehetett inkább. (Egyébként.... Beszéltek tudódok minden féléről..... De megvizsgálták azt is, hogy ha a piramis alján a középpontból merőlegesen felfelé veszem az irányt melyik csillag van vonalban? Csak érdekesség...)

2023. jún. 21. 13:25
 25/29 anonim ***** válasza:

Egy két pontosítás: ha lézersugarat lőne akkor én személy szerint gömb alakúra formálnám a tetejét, hiszen így a lézersugarat egy pontba állítanám, a körülötte mozgó sugarakat bevonzaná, ezzel hatalmas erőt tudna kifejteni.

Így a piramis mivel háromszög oldalról, 4szög(amúgy 8) fentről, ezért gondolj bele milyen gyenge sugarat lőne ki mondjuk vízszintes irányba?

Mivel csúcsos a teteje sokkal előnyösebb, ha csakis felfele kell irányítani valamiféle sugarat, hiszen stabil is, a sugarat is többszörösére lehet erősíteni, függőleges iránynak pedig csak csillagok közti utat mondanék.... Főleg, hogy a föld forog, talán meg kellett várni egy bizonyos időpontot, amikor úgy forgott, hogy mehetett egy bizonyos csillagra vele, mert az volt a merőleges vonalban.🤔 Csak egy elmélet, talán meg is cáfolható, de talán van benne logika (23-24es vagyok)

2023. jún. 21. 13:32
 26/29 anonim ***** válasza:
Mert az azt jelentené, hogy van egy lény, ami okosabb volt az akkori embernél, és mivel tudható az is, (ezt sem tanotják sajnos) hogy sosem volt az ősember hülye, okosabb volt, mint mi manapság, ezért ha akkor okosabb volt valaki mint az ember, akkor ma is okosabb. Felettünk áll, akár be is tud folyásolni, és ezt nem akarja tudatni velünk senki. A tanított történelem szerintem nagyrészt hazugság, amire nincsenek konkrét írások azok pedig biztos!
2023. jún. 21. 13:50
 27/29 anonim ***** válasza:
26os vagyok, 10esnek válaszoltam
2023. jún. 21. 13:51
 28/29 anonim ***** válasza:
42%
Nem!! A lézerágyúnak nincs visszarúgása, mind hülyék vagytok!! 😂😂😂
2023. jún. 21. 16:41
 29/29 anonim ***** válasza:
82%
Lehetséges!
2023. jún. 21. 23:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!