Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A piramisok ókori lézerágyúk...

Ufokurtato007 kérdése:

A piramisok ókori lézerágyúk egy invázió esetén?

Figyelt kérdés

Az ókori egyiptomiak fejlettségük révén tudtak az idegen fajokról, és számítottak egy esetleges invázióra, ezért épültek a piramisok? Tehát a piramisok nem mások, mint lézerágyuk, amikkel lelehet lézerezni az idegen anyahajókat.

https://www.youtube.com/watch?v=Mg6Aja5FWQ0

2022. jan. 30. 13:13
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
#10 Mivel az idegenek már köztünk élnek, beépültek szinte mindenhova és jobb az nekik, hogyha mi emberek nem tudunk rólunk semmit. Kvázi nem számítunk majd az inváziójukra, fel sem tudunk készülni ellene és egy Blitzkrieg alatt meglesz hódítva a bolygónk.
2022. jan. 30. 15:16
 12/29 Grimfox ***** válasza:
78%
Nem azok. Eredetileg templomkomplexumok részei voltak, amelyek a piramist vették körül. Ezek maradványai ma is megtalálhatók a piramisok körül. Főleg a három nagy piramisra értendő. A régészeti leletek alapján misztériumiskolák beavatásainak színhelyei voltak. A Kheopsz piramis például a halál, és feltámadás rítusának adott helyet, ezt a benne található szarkofág is alátámasztja. Nem tudni, hogy csak a fáraók, vagy a főpapok beavatását is itt végezték e, de a szarkofágban való elzárás, és az itt eltöltött izoláció szimbolizálta a halált, a szarkofág elhagyása a feltámadást. Persze megfelelő rituálékkal keretezve. Más nagyobb városokban, és más piramisoknál is voltak állomásai a misztérium beavatásnak. Az első fáraó, Ozirisz misztériuma is arról szól, hogy meghal, és feltámad, így a fáraóknak ezt a misztériumot végig kellett járniuk, hogy elismerjék őket uralkodóként, és az istenek leszármazottjaként. Több görög forrásban is vannak utalások a misztériumiskolák működésére, de sajnos a görög irodalomban nem vagyok otthon.
2022. jan. 30. 15:22
 13/29 anonim ***** válasza:
93%
Bezzeg ilyenkor az ,,ufológusok" köpni nyelni nem tudnak -_-
2022. jan. 30. 15:30
 14/29 anonim ***** válasza:
64%
Azok igen.
2022. febr. 6. 17:12
 15/29 anonim ***** válasza:
82%
Ufokurtato007, hogy száradna le a tetves kezed, amikor ide firkálod ezt a sok eszetlen baromságot. Egyébként pedig pofád alapállásba, ahogy egykori tornatanárunk mondta: befogod öreg, vagy én fogjam be?
2022. febr. 15. 21:10
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát én megmutatnám ezt a kérdést egy egyiptomi régésznek, aki nem egy piramist tárt már fel belülről. :) Én csak ezt a választ írnám, úgyis lesz aki érti hogy miért írtam, de az biztos kérdező, hogy az egyiptomi régész valószínűleg az orra alá somolyogna, és igyekezne nem mutatni, hogy mindjárt kacag.
2022. márc. 16. 08:07
 17/29 anonim ***** válasza:
84%
15-ös Ha ufokurtato akkor önmagával került ellentmondásba, a mi nap azt írta, hogy az ukránok reptoidok, és putyin szövetkezett a plejádokkal és a galaktikus szövetséggel. Azt is írta, hogy majd ő is harcol a repik ellen, és filmet készítenek róla. Minő meglepő, hogy az általa reptoidnak hitt Zelenszkijről fognak bemutatni egy filmet, most láttam a tv-ben. Azzal a címszóval, hogy az elnök hogyan élne ha nem lenne most az a háború. Bár szerintem inkább az ukrán civilekről kéne filmet készíteniük, hogy ők mennyire nem akarták ezt a háborút, és mennyi emberi életnek kellett egy már jól működő életet otthagynia. Vagy az áldozatokról pl. arról a 8 éves kislányról, hogy lássa a világ hogy milyen tervei voltak,milyen vágyai, csak sajnos részeg orosz katonák áldozata lett.
2022. márc. 16. 08:13
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

És, hogy érthetőbb legyen,amit írtam, itt a magyarázat is. Ha a filmes világ is segíteni akar a háború utáni újra építésben ezeknek az embereknek, akkor ez a legegyszerűbb módja, persze csak akkor ha az ukránok adják ehhez a nevüket,magyarán a filmből befolyó pénz egy része az ukrán emberek életének újraépítését segíthetné.

Mert ugye azért egy ilyen film megalkotása drága, magyarán az alkotóknak is kell bevétel nem csak akikről készítik, de szerintem ez jó ügyet szolgálna. Mert csak úgy lenne hiteles, ha nem csak az elnök oldaláról mutatnák be, hogy milyen lenne az élete háború nélkül, hanem a civileknek is akik bizalmat szavaztak egy embernek aki az érdekeiket képviseli. Ufokurtatonak meg szerintem csak ez lett volna a lényeg, hogy alkossanak róla egy filmet. Amikor ezt írta, már érződött az egoizmus minden szaván. De a többi kérdésein is.

Egyébként ott is ellentmondásba került az x napja kérdezett kérdésével, hogy az ukránokat érte az orosz invázió, magyarán már az ellentmondás, ha őket reptoidnak hiszi, mivel őket érte az invázió.

A piramisokról meg csak azt mondanám, nem tudom mit szólna hozzá Tutanhamon ha a kegyeleti helyéről ilyet feltételeznének, és olvasná ezt a kérdést, ez amugy ugyanugy kegyeletsértés. Ez kb. olyan, mintha Julcsi néni sírjára azt hinnék, hogy high-tech lézerfegyver miközben Julcsi néni míg élt egy nagyon kedves, példamutató néni volt és mindenki szerette, és pl. pacifista volt.

2022. márc. 16. 08:44
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

És most nézem Ufokurtato a kérdező. Szerintem inkább olvass történelmi könyveket, jobban jársz, mint hogy konteos szarokal traktálod az embereket.

Mondom egy régésznek kéne olvasnia ezt a kérdésed, aki már több piramist tárt fel.

De amugy dokumentum filmek is vannak erről, és nem ártana elmenned a Szépművészeti Múzeumba művelődni. Állandó kiállításuk az egyiptomi részleg emlékeim szerint, de ha nem akkor majd kijavítanak. Én pl. láttam egyiptomi múmiát is és macska múmiát is.

Te voltál valaha a Szépművészeti Múzeumba?

2022. márc. 16. 08:50
 20/29 anonim ***** válasza:
61%

Magyarán Ufokurtato azt hiszi hogy minden fárao mumiája, természetesen csak akinek a mumiája a piramisban tartozkodik egy ötödik elem.

Én még ilyen katyvazt nem olvastam, ahol a Stargate, a Star Trek és az Ötödik elem és a Skorpiókirály katyvazolodott. :D

Jobban jársz ha elmész a Szépművészeti Múzeumba és remélhetőleg tart neked itt majd egy kiselőadást egy régész aki egyiptomra szakosodott.

2022. márc. 16. 09:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!