Mennyi a valószínűsége, hogy ufó van a házamban?
Figyelt kérdés
Éjszaka hallottam, hogy valami motoszkál a padláson. Előtte nagyon világos volt kint(nem azért mert sütött a nap)
Szerintetek elfognak vinni? Vagy bántani akarnak?
2022. jan. 22. 16:08
11/20 anonim válasza:
Lehet egerek vagy valami hasonló.:)
12/20 anonim válasza:
A 10-es vagyok. Le merném fogadni, hogy azért pontoztak le, mert hozzátettem, hogy egyébként léteznek itt a bolygón földönkívüliek. Ez nagyon szomorú dolog, ha így van. Ez itt az ufo-kategória és mégis ez a helyzet sajnos.
13/20 A kérdező kommentje:
Ma egész éjszaka lépteket hallottam.
Sajnálom, ha valaki azt hiszi, trollkodok, bár így lenne :C
2022. jan. 25. 23:05
14/20 anonim válasza:
Ha nem félsz nagyon, akkor menj a hangok után, nézd meg, hogy van-e ott valami furcsa, szokatlan dolog.
15/20 anonim válasza:
Szerintem nem hiszik azt, hogy trollkodás, hanem azt tartják viccesnek, hogy földönkívüliekre gondoltál a kérdés kiírásában. De ahogyan írtam fentebb, amennyiben nem félsz, próbálj meg a hangok után menni, és hátha majd kiderül, hogy mi lehet az.
17/20 anonim válasza:
Ez most egy troll kérdés volt? Milyen az az ufómacska, ami világít is éjszaka?
19/20 anonim válasza:
Egy idegen macska van a padláson. Valószínűleg kis szürke.
20/20 A kérdező kommentje:
3db macska volt fent
Megnyugodtam.
2022. febr. 8. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!