Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy egy VALÓDI földönkívüli képe szivárgott ki az Internetre?

Figyelt kérdés

A kép elvileg egy ufókutató bázison készült,az internetre való felkerülése után az oldal leállt,de a képet sikerült lementeni az ufókutatóknak.

[link]

Mi a véleményetek,igazi a fotó?

2022. jan. 17. 20:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
* es leginkabb ez az ijeszto, nem a foldonkivuliek.
2022. jan. 18. 07:47
 22/29 anonim ***** válasza:

13-as a screenshot egy olyan képről készít képernyőfelvételt aminek a pixelei nem az eredetiek, magyarán ha te műgyantába öntöd a kinyomtatott képet, aminek a minősége gyatra lesz, mert nem nyomtatási minőség a weben lévő, és ugye a gyanta míg nem köt meg a kémiai reakciónak utána kéne nézni, de egy fotópapír is lehet sérülni fog a ráöntés pillanatában, hacsak nem laminálod, de az sem biztos, mert ugye a műgyanta két komponensből tevődik össze, és mielőtt megszilárdul a két komponenst összeöntve kémiai folyamatok játszódnak le, ezt leginkább kémiával foglalkozó tanár vagy szakember tudná megmondani, hogy a képnek lesz-e valami sérülése, de nyomtatásnál az biztos hogy pixeles lesz, ha nem a webes nagyságot nyomtatod, de még akkor is érzékelhető lesz a minőségén.

A CD meg előbb-utóbb tönkremegy, de mint írtam, ha bűncselekmény van mögötte, és ez kiderült eset, vagy valakit károsítottak ezzel és ez hivatalos eljárásban is lezajlott dolog, akkor nem fogja megjeleníteni a google, de még jelenteni is fogja az IP címet. Ők is az ilyen jellegű dolgok ellen szigorúan fellépnek, még az illetéktelenül feltöltött privát képeket is leszedi, és nem jeleníti meg, már ezer éve küzd az ilyenek ellen is a google, melléállva az áldozatok mellé. Ezeket nem veszik félvállról.

2022. jan. 18. 08:21
 23/29 anonim ***** válasza:

De 14-es írta, hogy 2017-es képről kérdezett a kérdező, amit ugye a kérdező ezek szerint vagy figyelmen kívül hagyott, vagy tudja, de hát szenzációt akar, és úgy állítja be mintha mostani kép lenne, nem mostani képről van szó.

22-es vagyok.

2022. jan. 18. 08:25
 24/29 anonim ***** válasza:

13 amit a 22 irt! Nem veszik félvállról ezt!

Valamint lényegtelen hogy te mire írod rá mert nem ez a lényeg 😂😂

Ezek a programok felismerik a képet még ha képernyő fényképet is csinálsz akkor is vagy pedig be viszik az új formulát is!

Az meg fölösleges végkép hogy te ki húzód a neted!

A gepedrol nem fog eltűnni viszont amint ki rakod a netre már le is lesz törölve ha meg többször megpróbálod akkor meg megy a csekk 100-200 ezer forinttal…

Ha állami titkok kerülnek ki pl adózás vagy egyéb teljesen normális dolgok akkor meg szépen le lesz állítva az egész internet a térségben ha meg annyira szigorú a dolog akkor meg katonák fognak csengetni nálad és át kutatják a hazádat hozzá teszem teljesen legálisan mert tiltott állami információt birtokolsz!

Az a baj hogy már a technológia elért egy bizonyos szintet és emiatt ha akarják akkor 100%-ban tudják uralni az internetet

Jobb esetben azt is meg tudják hogy vírust csatolnak a falhoz ami le olvassza a géped….

2022. jan. 18. 08:41
 25/29 anonim ***** válasza:

Megint egy baba? Hehehe.

Ufológusok folyton égnek.

2022. jan. 18. 10:05
 26/29 anonim ***** válasza:
85%
Nincs ebben semmi különös. A reptilan nem járult hozzá hogy közzé tegyék a fotóját ezért beperelte az oldalt.
2022. jan. 18. 11:38
 27/29 anonim ***** válasza:

19 ? Biztos nekem szól? Mert nem jön le hol a kapcsolat.

Én a képet bedobtam keresőbe és megnéztem, mik kapcsolódnak hozzá. Ott egy két teljes alakos kép.

Az első "kiszivárgott" az valószínűleg photoshop. De a kérdésben szereplő karakter bábu/modell.

[link]

Érdekelt ezért Google-ztam rá.

2022. jan. 18. 12:44
 28/29 anonim ***** válasza:
Ja igen üdv #14
2022. jan. 18. 12:45
 29/29 anonim ***** válasza:
86%

„Mi a véleményetek,igazi a fotó?”

Nem igazi fotó, ahogy te sem vagy igazi, nem is létezel.

2022. febr. 15. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!