Mi a véleményetek arról hogy egy VALÓDI földönkívüli képe szivárgott ki az Internetre?
A kép elvileg egy ufókutató bázison készült,az internetre való felkerülése után az oldal leállt,de a képet sikerült lementeni az ufókutatóknak.
Mi a véleményetek,igazi a fotó?
Gyorsan kattintsatok, nézzétek meg, mert innen is törölni fogják a képet!!! Én már lementettem.
A háttérhatalom nem hagyja, hogy a szkeptikusok rádöbbenjenek a valóságra!
Az igazság odaát van.
Üdv akit szkeptikusnak hívtok de nem tudtok rólam semmit.
Hű hat ez viccnek is rossz volt…
Amigy cska szólok ma már olyan technológia van hogy 1 perc alatt az összes létező képet le tudná szedni az állam ha akarná mert létezik kereső motor! Azaz egy program felismeri az adott képet illetve arcot és révén hogy facebook Twitter insta keresője egyben van a google Yahoo stb motorjával valamint ezekkel a felimsero programokkal ezért tényleg meg tudják akadályozni az adat szivárgást! Már azt is meg lehet csinálni hogyha valakiről ki kerülnek olyan képek akkor azokat végleg eltüntetni a netről mert kapásból ezek a kereső programok felkutatják mindenhol az accountokat pedig bannolják vagy pedig törlik ha tényleg olyan dolog van második próbálkozásra pedig be mérik az ip kódot és küldik a csekket!
Ez de durva, mindig is tudtam, hogy léteznek.
Most már a ufótagadóknak is kifogyott az érv a vitorlájukból.
Nagy nap ez a mai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!