Miért nem készülnek az UFÓKRÓL érdekelhető felvételek?
Figyelt kérdés
Idegen repülő tárgyak.2022. jan. 13. 17:15
1/8 anonim válasza:
Talán, mert a felvételek hamisítványok???
2/8 anonim válasza:
Ezért hozott létre az usa és számos nagyobb ország Űrhadsereget...
Pár hónapja UFO kutató hivatalt állított fel a Pentagon...
Nasa teológusokat keres, mert valahogy előkell adni az embereknek hogy ha bejelentik a földönkívüli kapcsolatot.
Na szkeptikuskák most mit léptek?
Ezek hivatalos szervek, az USA-ban?
3/8 A nagy Levin válasza:
#2, te el is olvastad ezeket a cikkeket, vagy csak a címek alapján tájékozódtál?
4/8 anonim válasza:
Hát ha elmondom neked, hogy az UFO jelentése az AZONOSÍTATLAN (nem pedig "idegen") repülő tárgy, akkor szerintem eléggé egyértelmű a válasz. Ha mész az utcán és a közeli játszótérről a gyerekek elreptetnek a fejed felett 2 méterrel egy drónt, akkor azt tudod, hogy csak egy drón, azaz nem azonosítatlan, azaz nem UFO. De ha valami olyan messze van, vagy olyanok a látási körülmények, hogy nem tudod beazonosítani, azaz UFO-t látsz, akkor nyilvánvalóan jó felvétel sem készíthető róla.
5/8 anonim válasza:
Mert ha pl repülők, akkor gyorsan repülnek, ha meg felhők, bogár rajok, gömbvillám, stb, akkor eleve nem is lehet éles képeket készíteni ilyesmikről. A műholdak, bolygók pedig messze vannak, és a légkör is bezavar. Sajnálom, hogy nekem kell ezt megmondanom, de nincsenek idegen űrhajók. Legalábbis a Földön. Sokezer fényévre lehet, hogy vannak, de nem tudnak idejönni sajnos.
6/8 anonim válasza:
A Földön minden pillanatban több millió kamerás turista és többszáz millió telefonos állampolgár csetlik-botlik, de az ufós képek az istennek nem akarnak szaporodni. Még mindig a 60-as évekbéli szemcsés ufó-képekből kell megélni :)
7/8 anonim válasza:
Én nem tartom kizártnak ,hogy ha születnek is kristálytiszta felvételek azt azonnal lefoglalják. Bevinnéd egy tv társasághoz ? Lehet, hogy kötelezik őket, hogy nem adhatják le adásban. Elég ha nemzetbiztonságra hivatkoznak , máris meg van kötve mindenkinek a keze. Én soha nem azt nézem, hogy mit mond egy magán ember a látott UFO-ról, hanem, hogy a katonaság hogyan reagál rá. Hány ilyen eset volt már, hogy egy komplett hadsereg vonul ki egy esethez, majd másnap azt hazudják, hogy 2 ember vizsgálta meg a helyszínt. Titkolnak valamit , nem is legyen kétségünk benne.
8/8 anonim válasza:
A földönkívüliek természetesen álcázóberendezést használnak az űrhajóikon, és csak foltok fények, vagy még az sem lesz a felvételeken. Így hiába eredeti a felvételed, természetesen csak kinevetnek a szkeptikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!