Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit szóltok az Írországi...

Ufokurtato007 kérdése:

Mit szóltok az Írországi ufótámadáshoz?

Figyelt kérdés

[link]

Hátborzongató, hogy már az ember a saját hálószobájában sincs biztonságban. Venni vidi vici, ahogy szokták mondani.

2022. jan. 10. 19:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Venni vidi vici"

Ezt hol szokták mondani?

2022. jan. 10. 22:50
 12/15 A kérdező kommentje:
#11 egy gujmán mondás, ami annyi tesz, hogy jöttem, láttam, leigáztam. Mivel ugye a gujmánok régóta köztünk vannak, hogy megalkossák a tisztavérű ember, gujmán hibridet így szerves részei voltak a történelmünknek. Cézár támogatói voltak, és Cézár adoptálta ezt a mondást.
2022. jan. 11. 05:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek 3-assal, ha olyan titkos profin kiképzett ufologusok vagytok akiket titkos kormányok kiképeztek, akkor miért nem a helyszíneken vagytok? Amúgy meg pl. rendőrségi ügyeknél is sajtó csönd van, magyarán ha nyomoznak akkor nem adhatnak tájékoztatást semmilyen ügyben, míg a nyomozás folyik. Kóklerek vagytok ti, nem titkos bázison képzett ufológusok, már ezer éve tudjuk ezt. Amúgy van egy olyan sejtésem, hogy ez a cikk sem arról szól, mint amit a kérdésben kérdez.
2022. jan. 11. 07:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Be akarok szerezni egy gumjàn neutralizàló sugár vétőt de boltban nem lehet kapni. Érdekelheti őket csere palesza? Így szerzett dedapam is anno cuccot a ruszkitol.
2022. jan. 11. 12:33
 15/15 anonim ***** válasza:
#Adalbert88: Ha hagyod magad meganálpróbázni akkor adnak sugárvetőt. Én is így szereztem.
2022. jan. 11. 12:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!