Szerintetek UFO-t láttam? (lásd lennt. )
Nyáron épp a csillagokat néztem, gyönyörű tiszta idő volt, és felfigyeltem egy mozgó *valamire. Picit gyorsabban mozgott, mint 1 műhold, de nem nagyon, és egyszer csak eltűnt!!! (Mivel a műholdakat a nap világítja meg, ez elég érdekes) Ugyan abban az ívben később (10-15 mp.) feltűnt, ment még egy picit, ÉS (Ez az ami hihetetlen, kérlek bízzatok bennem, valós, amit láttam!) U-alakban elrepült 2-3 mp. alatt.
------ -----...
..
..
---------------...
TIPP???
Előre is kösz: BG(14/F)
Az 1. vagyok. Pest megyében, Pilisvörösváron lakunk. Azért van időm eget kémlelni, mert a lakásban nincs dohányzás, én meg a teraszra megyek ki rágyújtani. Nem azt mondom, hogy mindig van valami érdekesség, de tavaly tavasszal költöztünk a városnak abba a részébe, ahonnan szépen végiglátni az eget, és különböző furcsaságokat kb. 6-7 alkalommal láttam/láttunk. Ha jó idő van, főleg nyári szünet idején a lányaim is sokszor fürkészik az eget, olyan 22 óra után, mikor már teljesen sötét van. A 6-7 alkalomból legalább 3 volt, amit nem egyedül figyeltem, 3-an láttuk, nem repülő, nem csillag, nem meteor, nem műhold, hanem azonosíthatatlan fénylő valami, ami olyan mozgásban van, amilyet elképzelni sem lehet. Innen a "csillaghullást" is gyönyörűen lehetett látni, sőt ama nevezetes óriásmeteort is, ami nappali fénybe borította, ahol elhaladt. Kisvárosunk felett húzott el. Na, akkor majd betojtunk, de fantasztikus volt. Igaz, csak pillanatokig volt észlelhető, de a fénye eszméletlen erős volt.
Ahhoz, hogy jól lássuk az eget, tiszta levegő kell. No, itt a város magasabb részén ez megvan, és nincsenek körben házak, amik eltakarnák a kilátást, az égbolt nagy részét.
És jöhet a lepontozás, ami lehet, hogy irigységből fakad, hogy nem mindenki lát ilyen furcsa jelenségeket.
1. Vagy képzelődtél
2. Felderítő NATO vadászrepülő
A barátaimnál buli volt(balszerencsémre engem csak néha hívnak meg)monták a suliban, hogy valami halványan fénylő kis felhőt láttak, ami oda vissza mozgott de nagyon gyorsan.
Többen is mondták, és egész hihetően.
Most így mindenre válaszolva, először is köszönöm azoknak a kommentet, akik normális összeszedett választ adtak, másodszor pedig szeretném megmagyarázni, hogy NEM FÖLDI LÉGTÉRBE VOLT! Világító Felderítő-lopakodó???? Az elég vicces. A MűűHóóódot azért látjuk csillagként, mert a nap rávilágít. A repgépeket meg naná hogy nem tudja. Az üstökös/hullócsillag nem tűnik el majd fel és nem fordul meg U-alakban kb háromszor akkora gyorsaságban.
Én mindenesetre örültem hogy láttam ilyet, és azoknak, akik úgy be akartak oltani az egysoros kommentjeikkel, üzenem, száljanak le a Youtube-os ufo-s videókról, és szívjanak friss levegőt nyaranta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!