Szerintetek UFO-t láttam? (lásd lennt. )
Nyáron épp a csillagokat néztem, gyönyörű tiszta idő volt, és felfigyeltem egy mozgó *valamire. Picit gyorsabban mozgott, mint 1 műhold, de nem nagyon, és egyszer csak eltűnt!!! (Mivel a műholdakat a nap világítja meg, ez elég érdekes) Ugyan abban az ívben később (10-15 mp.) feltűnt, ment még egy picit, ÉS (Ez az ami hihetetlen, kérlek bízzatok bennem, valós, amit láttam!) U-alakban elrepült 2-3 mp. alatt.
------ -----...
..
..
---------------...
TIPP???
Előre is kösz: BG(14/F)
Valószínűleg igen. Érdemes este ez eget kémlelni (már akinek van rá lehetősége), sok érdekes, furcsa dolgot lehet látni.
Én is több alkalommal láttam olyasmit, amire nem lehet magyarázatot adni, ami nem műhold, nem repülő, nem csillag, meteor ilyesmi. Aki nem látott még ilyet, úgysem hiszi el. Gyorsan mozgó, nagy fényes valami, ami nagyobb, mint a Vénusz, fénye erősebb, megy iszonyú gyorsan, hang nélkül, aztán megáll egy pillanatra, és elindul visszafelé, tehát 180 fokos fordulat egy pillanat alatt. Ehhez hasonló fénylő izé, szintén hang nélkül, gyorsan halad, eltűnik, majd szinte ugyanakkor máshol felbukkan, megint halad, és eljátssza 3-4-szer, úgy, hogy nem az előző haladási irányban bukkan fel, tehát nem leoltja a világítást, és vissza, hanem cikk-cakkozik. Én imádom nézni az eget, és örülök, ha ilyesmit látok. Csak nem sok embernek lehet elmondani, mert a legtöbb gyagyásnak néz.
Mivel nem tudod beazonosítani, hogy mit láttál, ezért tényleg ufót láttál.
ufó= azonosítatlan repülő tárgy
De ettől még nem biztos, hogy egy idegen civilizáció járműve volt :)
Minden bizonnyal. Az UFO pont ilyan, ahogy leírtad!
Á, megszakadok a röhögéstől!!!
Nyáron, épp az augusztusi hullócsillag nézés közben, egyszer csak - pontosan kelet felől - feltűnt egy "hullócsillag", ami nagyon gyorsan mozgott - nyugat felé - átszáguldott felettem...
Hullócsillag nem lehetett, mert az nem mozog "így"...és nem tart sokáig...aztán elhalványult.
Öcsém is velem volt...mikor eltűnt, belénk szorult a szó, és halkan azt mondta "Nem vagyunk egyedül!" -nagyon félelmetes helyzet volt, nem kívánom senkinek...:)
akik szintén láttak ilyeneket meg tudnák mondani, konkrétan hol voltak akkor?
én is szeretem nézni a csillagokat, de eddig semmi extrát nem láttam, pedig szeretnék :))
szerintem is UFO lehetett.
én egyszer láttam egyet, és este mondták a hírek-be, hogy több hlyen is UFO-t láttak, csak én Tápióbicskén lakom, pest megye, amit mondtak a TV-ben, az meg vas megyében volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!