Ujjabb gabonakörökre bukkantak, szkeptikusok mivel magyarázzák ezeket?
HAHA, na akkor ennyit erről :D
A saját tévképzeteidet írod le, amivel csak megerősíted, hogy a szkeptikusok milyen korlátoltak. Hiszen te írod nagy bizonyossággal, hogy "tudod", ami egyértelműen baromság :D
O W N E D
"Én tudom melyik gabonáról van szó te viszont nem" [#50, kérdező]
Felteszel egy kérdést, aztán nem megadott infóra hivatkozol.
Ez nem vita, hiszen vitában az állítás tényekkel alátámasztott, az, amit te hibásan vitának gondolsz, az sima SZÓFOSÁS.
63 - Ez vita, csak van egy minimum értelmi limit, amit el kell érni ahhoz, hogy hozzászólhass, nevezetesen ismerni kell az említett gabonakörök hírét. Ha úgy szólsz hozzá a témához, és úgy akarsz vitázni, hogy nem vagy tisztában a vita tárgyával, akkor jobb, ha nem veszel részt benne.
Ez olyan, mintha Károly Róbert gazdaságpolitikájáról írnék ki kérdést, te pedig számonkérnéd rajtam, hogy nem tájékoztatlak arról, ki volt Károly Róbert, mit tett, stb. Ha abszolút nem vagy képben, nem vagy alkalmas a vitára, ezért kell ezt a mércét megugrani. Neked nem sikerült.
63 engedd el azokat a gabona köröket vedd alapul amiket én linkeltem. Másra ne számítsunk.
Mindjárt tegelem
#37 és #59
Ha a kérdező nem troll lenne már linkelt volna. De mivel nem linkelt maga sem gondolt sem ismer semmilyen új gabonakört.
Ufokurtató ezzel szemben 1000* jobb
71 - Ilyen ellenfelekkel szemben, mint te, nem nehéz.
72 - Ki rabol er márkákat? Milyen vádkár? Ez valami jogi fogalom?
Nem aztocorrect 😒
márkákat-marhákat
vádkár-vad kár...
De ha ismernéd az Ufokat akkor ennek nem kellett volna gondot okoznia……
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!