Ujjabb gabonakörökre bukkantak, szkeptikusok mivel magyarázzák ezeket?
Ohm, te akadájozod az információ áramlását, én nyitottan kérek tőled forrást de te megragadod tőlem és én vagyok a zárkózott gondolkodású?
Azzal hogy én kevergetem a zabpelyhet e közben úgy én is egy gabona kör szemtanúja vagyok. De te sem arra a gabona körre gondolsz amire én. Oh milyen elvakult gondolkodás ez kérem.🤣
Mellesleg ez igaz:
"Szóval te gondolkodásod nem túl nyitott"
Nyitott vagyok de nem túl nyitott.
Ha italt töltenek sem jó ha keveset vagy ha túl töltöttik. Akkor jó ha annyi amennyi kell.
És kedves, azért kérdezek, mert amit te felszolgálsz az kevés.
Mellesleg nem vagyok gondolat olvasó ¿Renáta?
Áh, világos.
A semmiről nehéz napokig vitázni.
Sebaj, fsza volt.
Nem írtam, hogy titkos. Látszik, hogy szkeptikusként nem tudsz szöveget értelmezni.
Azt írtam, hogy aki ennyire tàjékozatlan, hogy nem tudja, melyik gabonakörről van szó, annak irreleváns a véleménye.
Értem. És mond lenne kedved felsötétíteni minket boldog tudatlanokat, hogy melyik gabonáról beszélsz?
Legalább 3 oldal erről szól...
"Látszik, hogy … nem tudsz szöveget értelmezni" ez így rád is igaz.
De őszintén, nem tudom nem szándékosnak venni.
Tényleg kap rá pontot? Mert akkor nem lenne jobb csak szólni az isteneknek, hogy jobb útra tereljék ezt a halandó lelket?
Kérdező vettem a fáradságot és utánna néztem és kamu.
58 - Mutass egyetlen "reptoidos vackomat", amit azzal védtem, hogy szupertitkos!
Na, kíváncsi vagyok, hogy szkeptikuskáim gondolkodása ész érveken alapul és be tudod bizonyítani, amit írsz, vagy csak mindenféle logikátlanságot írsz. Jó, hogy ezt felhoztad, mert ezzel végre egyértelmű képet kapunk a szkeptikus gondolkodásról :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!