Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ujjabb gabonakörökre bukkantak...

Ujjabb gabonakörökre bukkantak, szkeptikusok mivel magyarázzák ezeket?

Figyelt kérdés
Ja tudom ember csinálta pff.
2022. jan. 9. 21:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
100%

Most találták, vagy csak most jut eszedbe kérdéseddel trollkodni?

Ha most találták, akkor hol? - mert biztosan nem környékünkön, hiszen még nincs akkora a gabona, hogy köröket lehessen belerakni.

2022. jan. 10. 13:46
 42/81 A kérdező kommentje:
De okosnak hiszi magát itt néhány szkeptikus. Kár, hogy képtelenek nyitottan gondolkodni.
2022. jan. 10. 14:05
 43/81 anonim ***** válasza:
83%

Gyerekek!

Én nyitott vagyok!

Adnék 20 ezret némelyik "tudósunk" állapotáért!

2022. jan. 10. 17:22
 44/81 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lennénk nyitottak? Hisz akkor mi a frászt keresnénk itt?

Link kép tesa. Hogy legyen mit elemezgetni. Véleményt fejteni mert ez a kérdés így 0

1 órat adok, Google képkereső. Hajrá!

2022. jan. 10. 19:13
 45/81 A kérdező kommentje:
44 - Ha elég nyitott lennél ismernéd már a gabonakarikáimat. Látszik, hogy tudatlan vagy.
2022. jan. 10. 19:15
 46/81 anonim ***** válasza:
100%

Nyitott vagyok de a te kérdésed, neked kell linkelni S nem nekem keresni.

A tudás S nem tudás mesgyéjén jár az emberiség. Ezzel sem nem sértesz sem nem bújsz ki a felelősséged alól.

A kérdésed jelen fekvése provokatív. Valamint nem derül ki a kérdésből hogy mi a kérdés. Tehát kapásból 2 alapfeltételnek nem feleltél meg.

Csak hogy tiszta legyen

"Ujjabb gabonakörökre bukkantak, szkeptikusok mivel magyarázzák ezeket?"

Miket; melyiket; hol és mikor?

Csak ennyi hiányzik.

Én jelenleg a szemed alatti karikákat ismertem hogy hogyan S miként kerültek oda. 😉

My Little Clone.

2022. jan. 10. 19:25
 47/81 A kérdező kommentje:
Nem tudod hogy melyik gabonáról van szó akkor nem vagy tájékozott. Tehát nem vagy nyitott gondolkodású. Ennyi owned.
2022. jan. 10. 19:28
 48/81 anonim ***** válasza:
100%
Tudod hogy mit jelent egyáltalán a nyitott gondolkodás? Vagy inkább elzárkózol ettől?
2022. jan. 10. 19:31
 49/81 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a kukoricás köröket ismerem, a búza és az árpa nekem kimaradt. Miért melyik gabonáról van szó?

A zabról, mert lehet, ezért vagy zabos. Beszorult egy helyre hová a nap se süt. De ha jó az orkán dől a búza és az utca. A légy is lejárja szabálytalan köreit, majd földre száll S neki is rip.

2022. jan. 10. 19:37
 50/81 A kérdező kommentje:
Én tudom melyik gabonáról van szó te viszont nem. Szóval te gondolkodásod nem túl nyitott.
2022. jan. 10. 19:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!