Ez a megdönthetetlen bizonyíték is alátámasztja, hogy már közel az invázió, hiszen a videóban jól hallható a lézerpuskák ropogása. Valószínűleg egy vízalatti csatazaját rögzítették.
linkelem a cikből ami képtelenség a Steamboat Springs tónál:
“Alien bases are never small. Most are 3-6 kilometers (1.8-3.7 miles) deep and cover an area of about 5km (3.1 mi) and even have their own weather system… with chances of rain.”
A tó csak 0.007620000km, magyarán csak 7 méter mély.
Steamboat Spring tónál van egy áramtermelő annak a hangját érzékelik szerintem.
2022. jan. 10. 09:57
22/31 anonim válasza:
20-as írta, én nem olvastam el a cikket, mert már ilyen kérdéseknél tudom, hogy teljesen másról szól a kérdés, mint a cikk.
2022. jan. 10. 09:57
23/31 anonim válasza:
21-es, 22-es vagyok.
2022. jan. 10. 09:58
24/31 anonim válasza:
"According to NPR, shifting in the ice of a frozen lake causes high and low sound frequencies.
The vibrations move through the ice, but the high frequencies move faster than the low frequencies.
And YouTube viewers were in agreement."
De belinkelem a cikkből, amit 20-as mondott. 20-asnak teljesen igaza van.
23-as vagyok.
2022. jan. 10. 10:00
25/31 anonim válasza:
A jég inog
2022. jan. 10. 14:54
26/31 A kérdező kommentje:
Akinek nincs szakvégzettsége, az kérem ne konteózzon itt. Ufológus révén bátran kijelenthetem, hogy ezek idegen fegyverek hangjai, kvázi csatazajok.
2022. jan. 10. 16:36
27/31 anonim válasza:
Na ez a baj a kísérleti drogokkal!
2022. jan. 10. 18:08
28/31 anonim válasza:
Kérlek kérdező, én elhiszem mert láttam én is ufókat, le is írhatom hogy volt. De nem dobja ki nekem a videódat a linked. Nagyon szeretném hallani mert szerintem én is felismerném az idegenek hangját, mivel én is találkoztam úgymond velük és emiatt mondtam hogy mindenképp hallani szeretném őket.nem tudnád a hangot átküldeni, vagy egy újabb linket küldeni amiben hallhatom őket?
2022. jan. 10. 18:54
29/31 anonim válasza:
Aki még nem hallott rókát üvölteni meg őzet ugatni, az is biztos ég, hogy összetojja magát mert "jól tudja" hogy nem evilági a hang mert hogy ő mekkora kriptid szakértő...
2022. jan. 31. 11:10
30/31 A kérdező kommentje:
Szem- fültanuja voltam idegenek ütközeteinek, szóval tudom, hogy mit beszélek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!