Ufokurtato007 kérdése:
Furcsa hangok egy tó alól Kolórádóban?
Figyelt kérdés
Ez a megdönthetetlen bizonyíték is alátámasztja, hogy már közel az invázió, hiszen a videóban jól hallható a lézerpuskák ropogása. Valószínűleg egy vízalatti csatazaját rögzítették.
Link: [link]
2021. dec. 8. 16:12
11/31 anonim válasza:
A világ melyik részén található a 'Kolórádói' tó?
12/31 anonim válasza:
Valahol Nagykovácsi és Budakeszi között:
13/31 A kérdező kommentje:
#11 Földrajz 1-es
2021. dec. 10. 12:04
14/31 A kérdező kommentje:
Le is szavaztalak mert nem tudod, hogy hol van Kolórádió
2021. dec. 10. 12:04
15/31 A kérdező kommentje:
Bocsánat Kolórádó, elírtem
2021. dec. 10. 12:05
16/31 anonim válasza:
Kérdező! - ne hagyd, hogy tudatlanul haljak meg, ezért kérlek, másoljad ide a térképnek azt a részét, ami a Kolórádó tavat ábrázolja!
Ha nem csak troll vagy, teljesíted kérésem.
17/31 UlfOrmson válasza:
Legjobb tudásom szerint a lézernek nincs hangja.
18/31 anonim válasza:
Ufokurtato007 [kérdező]
Napok óta nem válaszoltál #16 kérésemre, ezért az ott írottak szerint trollnak tartalak.
19/31 anonim válasza:
Miért emeled ki a kérdést, te világbarma?
20/31 anonim válasza:
Istenem...olvasd végig a cikket és a végén megmagyarázzák, hogy a jég mozgása okozza a hangot..... de még mielőtt odaértem volna az olvasásban, már tudtam, mert ahogy elindítottam a videót, felismertem a hangot. Tiszaparton, egy holtág mellett nőttem fel, minden télen hallottam ugyanezt a hangot.... szóval tudom, miről beszélek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!