Ufokurtato007 kérdése:
Megvan az invázió pontos időpontja, mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Az ősi prófécia immáron beteljesedni látszik, az invázió elkerülhetetlen. Nem sokára kezdetét veszi a mindent eldöntő harc az univerzumért.
2021. nov. 25. 01:24
21/27 anonim válasza:
Előző vagyok. Kérdés jelentve.
22/27 anonim válasza:
Kérlek ne trollkodj már, miért érzel jót ettől? Tipikus sezptikus módjára bomlasztod a közösséget.
23/27 anonim válasza:
21-es vagyok. Miféle közösséget, he? A gyíkhívőkét?
24/27 anonim válasza:
22
Te meg egy tipikus troll vagy.
25/27 anonim válasza:
Ha bejönnek a gyíkok a házba mindig meg szoktam ijedni. Szerethetik a klímát mert mindig itt napoznak eléggé undik.
26/27 anonim válasza:
Szóljunk az ufóknak, valamit találjanak ki maszk helyett mert nincs fülük!!!!! :O :O
27/27 aniko49 válasza:
Amint olvastam , a blikk a vegen megjegyezte amit en is hogy2021 marcius 6 kan nem tortent semmi.Tehat nem hiteles a beszamolo,de en nem is banom hogy nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!