Szerintetek a magyar kormány diplomáciai kapcsolatban áll valamelyik intelligens földönkívüli fajjal?
Intelligens földön kívüli faj nem áll szóba a magyar kormánnyal....
Jé! Lehet, hogy tényleg léteznek?!
10
Állj már le! Mindenki tudja, hogy csak egy troll vagy.
🤣🤣🤣 Néz már körbe ember!
A forint az egyik legértéktelenebb valuta, nincs magyar gazdaság,
Inkompetens pszichiátriára való őrültek írányitják az országot,
Az Orbán kormány még az idegenek 🤣🤣🤣 felejsd el!
Egyik kormánynak sincs kapcsolata Földönkívüli civilizációval - ha csak az asztronautákkal, pilótákkal való kapcsolatot nem nevezzük annak.
Egyáltalán nincs elérhető ismeretünk, hogy van-e Földön kívüli inteligens faj. Valószínűleg van, de még erre nem találtak - Pataki Attila kivételével - bizonyítékot.
#8-9 vagyok.
Figyelj ide "Ufokutató007"! Én elhiszem, hogy rajongsz a Fideszért meg Orbán Viktorért, mert igyekszek toleráns lenni. Még talán az is belefér, hogy az iránta érzett rajongásod olyan szintű, hogy az univerzum megmentőjének tartod őt.
Viszont abban biztos vagyok, hogy nem mernél te sem nagy összegben fogadni arra, hogy jövőre jönnek a reptiliánok! Én egy forintot sem tennék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!