Szerintetek a magyar kormány diplomáciai kapcsolatban áll valamelyik intelligens földönkívüli fajjal?
Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 21:30
1/28 anonim válasza:
A fidesz egyik kutyája tárgyalt Rotchildékkal. Kitudja miröl.
2/28 anonim válasza:
Arról tárgyalt, hogy reptilián tojás keltetőt hoznak létre az oltóanyaggyár szomszédságában. Rócsilds egg Zrt. néven.
3/28 anonim válasza:
Jaa, amit már debrecenben építenek? Az igen. Ha jól tudom a vibrátor gyár is arrafelé van :D
5/28 anonim válasza:
Kizárt.
Ha intelligens az idegen faj, akkor nem a leghülyébbekkel kezdene.
6/28 anonim válasza:
Egy intelligens földönkívüli fajt miért érdekelne egy ilyen kis picsányi ország, meg a kis mitugrász vezetője?
7/28 Ufokurtato007 válasza:
#6 Azért mert az ősi prófécia szerint mi vagyunk a kiválasztott nép, OV pedig a kiválasztott, ki megmentheti az univerzumot és békét teremthet, azzal, hogy megfékezi a reptoid inváziót.
9/28 anonim válasza:
Az előző vagyok, ezt a hetesnek szántam. Ha te ezt komolyan gondolod, akkor itt nagyon nagy bajok vannak egyes emberekkel. De szerintem te csak trollkodsz, és nem csak szerintem, hanem mások szerint is.
10/28 Ufokurtato007 válasza:
#9 Már miért trollkodnék? Sajnálom, hogy nem látsz tovább az orrodnál és, hogy ignorálod az eltitkolt igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!