Voltál már testi kontaktusban bármely földönkívüli fajjal?
Figyelt kérdés
Mikor történt az eltérítés? Önszántadból mentél velük vagy erőszakkal vittek el? Esetleg felajánlották hogy elmehetsz velük, majd igent mondtál? Vissza is hoztak a Földre utána?
Milyen volt?
2021. nov. 3. 00:44
11/15 anonim válasza:
Sajnos igen. Egy macskanővel világéletemben ki akartam volna próbálni, de ezt inkább vombatnőnek nevezném. Elvitt a geostacionárius pályán keringő anyahajójukra, és ott elmondhatatlan dolgokat művelt velem. Bár kitörölhetnék mindent az emlékezetemből, szörnyű emlék, rettenetes!!
12/15 anonim válasza:
#2 Te egy hős vagy. Nem is tudom mit csinálnánk ilyen nagyszerű emberek nélkül!
13/15 anonim válasza:
Na jó! Az van beleírva a kérdésben hogy vissza hozták-e a földre a bizonyos személyt? Xdd Hogy tudna gyakorikérdésezni egy UFO urhajorol (lehet hogy ez csak az én fejemben van de én ha földönkívüli lennék akkor nem igazán hagynám hogy akit elraboltam az vissza irogasson a földre ) vissza írni bárki!! És kedves második válaszoló hogy emlékszel tisztán az esetre ha a végén kitörölték az emlékeidet?? Nekem ez egy kicsit ködös!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!