Voltál már testi kontaktusban bármely földönkívüli fajjal?
Mikor történt az eltérítés? Önszántadból mentél velük vagy erőszakkal vittek el? Esetleg felajánlották hogy elmehetsz velük, majd igent mondtál? Vissza is hoztak a Földre utána?
Milyen volt?
Édes istenem, talán te igen??
Mesélj milyen volt, mindent tudni akarok 😀
Rengeteg volt, nem győzöm már nyomon követni. Voltaképpen nem létezik olyan idegen faj, ami nem rabolt volna el, vagy nem intézett ellenem támadást. Az első elrablásomra tisztán emlékszem.
Reptoidok raboltak el egy este, mivel lelepleztem egy a helyi vezetésben dolgozó beépített emberüket. Amikor hazaértem és dugtam be a kulcsot a kulcslyukba, előugrottak a bokorból ketten és megtámadtak. Volt bennem annyi erő, hogy az egyiket letudtam rúgni magamról, viszont a másik hátam mögé állt és aljas módon leütött. Egy könnyűcirkálóra vittek, amivel a közelben állomásozó anyahajóra mentünk. Az anyahajón a kínzóterembe vittek, ahol megpróbáltak kiszedni mindent amit róluk tudok, persze nem hagytam magam. Amikor látták, hogy nem adok ki semmilyen információt meggyaláztak és törölték a memóriám, majd visszahoztak a Földre és kitettek egy Kansas-i gabona rét közepén. Öntudatlan állapotban voltam, szerencsére az ellenállás tagjainak a jeladójuk fogta az életjeleimet így gyorsan megtaláltak. A galaktikus tanács elé vittek, ahol csillaggyermek és a konföderáció tagjai még épp időben voltak, hogy visszatudják állítani a memóriám. Rettenetes érzés volt, de megcselekedtem amit megkövetelt a Föld.
Engem cukorkával elcsábítottak, de nem hoztak vissza. :(
Send help
Mit mondhatnék..
Szóval földöntúli élmény volt, nincsenek rá szavak, a csillagok közt jártam.
Szavam elállt, csak nyögdécselni tudtam mikor az univerzum magába fogadott és megszűnt minden földi béklyó.
Nem volt erőszak, csak mérhetetlen gyöngédség, amely magával repített és súlytalanná tett, meghazudtolva a fizika szabályait. Újra és újra, míg elhaló sikolyom siklott a végtelen felé.
Egyik hétvégén elmentünk a haverokkal egy pubba. Onnantól nem emlékszem semmire reggelig. Az idő kiesés az ufo eltérítés első jele.
Reggel egy UFOnauta arcú nő mellett ébredtem. Ez is stimmel, nagy, gülü szemei voltak, anorexiás alkata és sipákolva kérdezte, hogy jól éreztem-e vele magamat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!