Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Volt már valaha valamilyen...

Volt már valaha valamilyen "ufó" élményed?

Figyelt kérdés
A kérdés komoly! Rengetegen írnak ki ide baromságokat a témában, sokaknak semmiféle témához kapcsolódó élmnénye nem volt még, cska kamuzik. Akiket érdekel ez a téma és komolyan utánnajár dolgoknak stb és nem is trollkodni akar azoknak szól a kérdés. Tapasztaltál már az életed során valami ufó jelenséget?

2021. nov. 1. 06:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyszer az égen láttam egy villogó dolgot. Nem úgy villogott mint egy repülő és gyorsabb volt egy műholdnál. Nagyjából ennyi, de egyeltalán sőt szinte biztos, hogy nem UFO volt.
2021. nov. 1. 11:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Jóban vagyok egy Anurián nevű fajjal, egyszer eljöttek értem, és elvittek állítólag a Marsra, ami a híresztelésekkel ellentétben élhető, csak a kormány titkolja. Az oxigénszint bár csak 18% körüli, hozzá lehet szokni. A felszínt ún "blueberry'-k borítják, amik valójában zuzmó szerű létformák, belsejükben folyadékot raktároznak, ez mellett szárazföldi moszat szerűségeket is láthattam, az élővilágot kistestű gyíkra emlékeztető állatok, szárazföldön is mozogni képes halszerűségek és rovarszerű állatok alkotják, nagytestű fajokat abban a régióban ahol voltam nem figyeltem meg.

Arany László ufológus kolléga szerint viszont az amerikaiak háborút is vívtak a marson a helyi intelligens fajokkal: https://www.youtube.com/watch?v=T3HMfaZqB10&ab_channel=Arany..

Én állításai egy részével nem értek egyet, mert nem figyeltem meg ilyesféle dolgokat, de jól látja a dolgokat, amennyiben én ténylegesen a Marson voltam mikor elvittek. Egyébként fényképeket is készítettem, de ezek többsége elveszett.

2021. nov. 1. 16:57
 13/13 anonim ***** válasza:

12

Kért valamit a kérdező. Illetve amennyiben titkolja a kormány nem hagynám itt ezt az üzenetet ilyen sokáig.

2021. nov. 1. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!