Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Volt már valaha valamilyen...

Volt már valaha valamilyen "ufó" élményed?

Figyelt kérdés
A kérdés komoly! Rengetegen írnak ki ide baromságokat a témában, sokaknak semmiféle témához kapcsolódó élmnénye nem volt még, cska kamuzik. Akiket érdekel ez a téma és komolyan utánnajár dolgoknak stb és nem is trollkodni akar azoknak szól a kérdés. Tapasztaltál már az életed során valami ufó jelenséget?

2021. nov. 1. 06:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%

Nem, lett volna pár amit annak nevetek de van rá logikus magyarázat.

1 üstökös volt

2 alvási paralizis

3 több realisztikus álom, nálam gyakori. Csak azokban idegenek voltak.

2021. nov. 1. 06:58
 2/13 anonim ***** válasza:
46%

Gyerekkoromban rengetegszer álmodtam róluk, holott sosem néztem ilyen filmeket. Legalábbis nagyon remélem, hogy álmodtam. Nemrég kiderült, anyukám is szokott.

Covid után sokszor légszomjam volt. Valamelyik héten azt álmodtam, hogy megint elvittek és az orromon keresztül megtükrözték a tüdőmet. Utána három napig valóban előfordult, hogy megeredt az orrom vére, amit nem tudok és nem is merek mire vélni. Légszomjam már nincs legalább. Engem nem érdekel ki hiszi el és ki nem. Én lennék a legboldogabb, ha csak kitaláltam volna, mert piszok ijesztő belegondolni is, hogy lehet nemcsak álom volt és nemcsak véletlen egybeesés.

2021. nov. 1. 08:18
 3/13 Ufokurtato007 ***** válasza:
0%

Rengetegszer.

Kisgyerekkent mindig is szkeptikus voltam, nem hittem az idegenekben. Az egyik myári este kint játszottam az udvaron, amikor hirtelen sikolyokat hallottam a szomszédból. Odarohantam a kerítéshez, hogy lássam mi történik. A szomszéd udvarán állt egy ezüstös, fénylo, űrhajóhoz hasonló valami es két kb. 2m magad zöld, emberszerű, két lábon járó, pikkelyes zöld valami tuszkolták be az idös nénit. Nem hittem a szemembe és szerencsétlenségemre pont belerugtam egy a kerítéshez nekitámasztott fadarabnak. Ezt meghallván, az a két valami hirtelen odanézett. Én ijedtemben gyorsan lehajtottam a fejemet es berohantam a szobámba. Rettenetesen féltem.

Ma már tudom, hogy anno akkor reptoidokkal találkoztam.

Amióta viszont ufológus lettem rengeteg idegen fajjal találkoztam személyesen küldetéseim, expedícióim nyomán. Volt, hogy többször meg is támadtak. Mindamellett több idegen fajt is boncoltam már fel, hogy megtudjak dolgokat az ellenállás javára.

Sajnálatos módon tudásom végett többször el is raboltak már. Legutoljára a reptoidok vittek el, felsugároztak az anyahajójukra ahol meggyaláztak és törölték a memóriám majd kitettek egy Kansasben található rét közepén. A galaktikus tanács és csillaggyermek viszont visszaállították, mivel nagy szükség van a tudásomra a közelgo invázió során.

2021. nov. 1. 10:04
 4/13 anonim ***** válasza:
59%

3 nak

Ahmm, persze

Kérdezőnek

Még nem volt ilyen élményem.

2021. nov. 1. 10:18
 5/13 anonim ***** válasza:
23%
Utoljára válaszoltam ilyen helyen. Az embert csak lehülyézik és lepontozzák.
2021. nov. 1. 10:39
 6/13 A kérdező kommentje:
hármas. Pont hogy a kamu eszetlenség nem érdekel...
2021. nov. 1. 10:41
 7/13 Ufokurtato007 ***** válasza:
Ez nem kamu, se nem eszetlenség.
2021. nov. 1. 10:43
 8/13 anonim ***** válasza:

#5 a lepontozó démon engem is betalált itt.

2021. nov. 1. 10:43
 9/13 Ufokurtato007 ***** válasza:
Engem is lepontoztak, fogalmam sincs, hogy miért
2021. nov. 1. 10:47
 10/13 anonim ***** válasza:
9-es kivételével senki nem érdemelne lepontozást.
2021. nov. 1. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!