Léteznek ufók?
Figyelt kérdés
2008. dec. 12. 13:15
41/46 istvan82 válasza:
Aki szerint nem léteznek ufók szerintem az totál idióta!!! Ahhoz hasonlítanám ha valaki sose hagyná el a szobáját és azt állítaná hogy egyedül van a világban. Egy ekkora világegyetemben létezhetetlen hogy csak mi vagyunk. Gondoljunk bele mi van ha ők nem kicsit fejlettebbek nálunk hanem több százezer évvel. Az emberiség annyira el van szállva magától hogy azt hisszük ez a civilizáció csúcsa... hm pedig lehet hogy hozzájuk képest olyanok vagyunk mint hozzánk a majmok. Na most egy majomnak hogy magyarázod el hogy mi az a windows? Vagy hogy tudnád tudtára adni hogy van világűr?? Én ugy gondolom ők csak megfigyelnek minket ahogy mi a körülöttünk lévő élővilágot. Szerintem az emberiség a saját pusztulásába rohan ha nem is a sajátjába, a földet tuti kicsináljuk. Az ufok meg az elsősorból nézik:)
42/46 anonim válasza:
Igen, és remélem tudod a jelentésüket.
43/46 anonim válasza:
itt egy zeneszám is megerősíti [link]
Nameg az fbi oldalán annyi titkosítás alól feloldott ufo ügy van mindegyik megmagyarázhatatlan.
Aki hűje az mindig az is marad. A hüjék lerontsák a társadalmat s fékezik a haladást s a fejlődést. Aki az ilyen dolgon röhög azzal nincs mit.
46/46 anonim válasza:
Bár sokan megkérdőjelezik a földönkívüli civilizációk létét, szinte lehetetlen, hogy a végtelen világegyetemben csak nálunk fejlődött volna ki értelmes élet. Tekintetbe véve a megfigyelhető univerzumban található galaxisok számát, ami körülbelül kétbillió, már bele kellett volna ütköznünk földönkívüli fajokba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!