Léteznek ufók?
Egyik fizika tanárom azt mondta, hogy mivel az UFO jelentése Azonosíthatatlan Repülő Objektum (tárgy), ezért a tanár felé repülő papírgalacsin is UFO-nak minősül, amennyiben a tanár nem tudja beazonosítani, mi repült felé.
Szóval léteznek UFO-k :-
így is felfoghatjuk, igazad van, de szerintem a repülő csészealjakra gondol, amikben földönkívüli lények pilótáskkodnak. tehát az ufo (ha idegenekkel értelmezzük) akkor egy gép, nem maguk az élőlények, de ha a fizikatanárt vsszük alapul, meg az azonosíthatatlan repülő tárgy kifejezést, akkor minden ami nem tudjuk mi az, és repül.
remélem jól fogalmaztam
Mivel a világegyetem óriási, ezért az ember nem tudhat mindent.
Miért ne lehetne más élet a világegyetemben?
Én úgy gondolom, hogy van élet a földön kívül.
Az is lehet, hogy sokkal fejlettebb civilizáció is létezik,de szerintem nem lehet, hanem biztos. Miért is csak a Föld lenne az egyetlen?Szerintem már akkor is volt élet valahol máshol, amikor a Föld még nem is létezett.
Ez az én saját véleményem.
15/F
Értem minden éjjel eljönnek az UFOK.De hozzám vámpír UFOK jönnek és kipárolják belőlem a vérem a lézer fegyverükkel.Nagyon félek most is..Szerintem mindjárt jönnek!
Hódoljunk be!:)
Erre van a drake formula !Nc=N*fp.ne.fl.fi.fc.Lc/L*
Nc az adott időpontban adott térrészen belül egyidejűleg létező, technikailag fejlett civilizációk száma
N* a kérdéses térrészen belül lévő csillagok száma
fp közülük a bolygórendszerrel rendelkezők aránya
ne a lakható bolygók átlagos száma egy-egy bolygórendszerben
fl közülük az életet hordozó bolygók aránya
fi közülük az értelmes lényeket hordozó bolygók aránya
fc közülük a technikai civilizációt hordozó bolygók aránya
Lc a technikai civilizációk átlagos élettartama
L*a csillagok átlagos élettartama (csak életük nyugodt, az élet szempontjából hasznosuló időszakát véve figyelembe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!