Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Léteznek ufók?

Léteznek ufók?

Figyelt kérdés
2008. dec. 12. 13:15
1 2 3 4 5
 31/46 tonik25 válasza:
62%
tuti hogy léteznek,hisz tegnap talákoztam Ítivel, épp újságot olvasott. hajnali 3 óra volt és az ujjával világította meg.
2010. dec. 4. 09:40
 32/46 amanojaku ***** válasza:
75%

Egyik fizika tanárom azt mondta, hogy mivel az UFO jelentése Azonosíthatatlan Repülő Objektum (tárgy), ezért a tanár felé repülő papírgalacsin is UFO-nak minősül, amennyiben a tanár nem tudja beazonosítani, mi repült felé.

Szóval léteznek UFO-k :-

így is felfoghatjuk, igazad van, de szerintem a repülő csészealjakra gondol, amikben földönkívüli lények pilótáskkodnak. tehát az ufo (ha idegenekkel értelmezzük) akkor egy gép, nem maguk az élőlények, de ha a fizikatanárt vsszük alapul, meg az azonosíthatatlan repülő tárgy kifejezést, akkor minden ami nem tudjuk mi az, és repül.

remélem jól fogalmaztam

2010. dec. 5. 11:35
 33/46 anonim ***** válasza:

Mivel a világegyetem óriási, ezért az ember nem tudhat mindent.

Miért ne lehetne más élet a világegyetemben?

Én úgy gondolom, hogy van élet a földön kívül.

Az is lehet, hogy sokkal fejlettebb civilizáció is létezik,de szerintem nem lehet, hanem biztos. Miért is csak a Föld lenne az egyetlen?Szerintem már akkor is volt élet valahol máshol, amikor a Föld még nem is létezett.

Ez az én saját véleményem.

15/F

2011. jan. 15. 23:45
 34/46 Isomethyl7 válasza:

Értem minden éjjel eljönnek az UFOK.De hozzám vámpír UFOK jönnek és kipárolják belőlem a vérem a lézer fegyverükkel.Nagyon félek most is..Szerintem mindjárt jönnek!

Hódoljunk be!:)

2011. febr. 11. 21:40
 35/46 Hajdu András válasza:
Szerintem igen mert akkor hogy lehet az a sok földönkívüli test, meg az a sok nyom.
2011. márc. 8. 20:32
 36/46 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem elég kevés a valószínűsége annak hogy csak és kizárólag mi alakultunk ki, ebben a felfoghatatlanul nagy Univerzumban, úgyhogy biztosan léteznek valahol, de hogy eljutottak e idáig, az kétséges!
2011. máj. 13. 17:34
 37/46 anonim ***** válasza:
azt gondolni hogy a végtelenségben a földi az egyetlen élet, ugyanolyan abszurd,mint azt feltételezni hogy egy szántóföldön egyetlen mag hajt ki.
2011. máj. 15. 16:47
 38/46 anonim ***** válasza:
szerintem nem
2011. jún. 17. 13:14
 39/46 anonim ***** válasza:
Szerintem igen is léteznek. Oké, hogy nem láttam még egyet sem, de miért mi emberek lennénk egyedül "értelmes faj" a világegyetemben, mikor több billiónyi más bolygón is lehet élet? Szóval szerintem, biztos, hogy vannak. :]
2011. júl. 2. 18:38
 40/46 déwo válasza:

Erre van a drake formula !Nc=N*fp.ne.fl.fi.fc.Lc/L*

Nc az adott időpontban adott térrészen belül egyidejűleg létező, technikailag fejlett civilizációk száma

N* a kérdéses térrészen belül lévő csillagok száma

fp közülük a bolygórendszerrel rendelkezők aránya

ne a lakható bolygók átlagos száma egy-egy bolygórendszerben

fl közülük az életet hordozó bolygók aránya

fi közülük az értelmes lényeket hordozó bolygók aránya

fc közülük a technikai civilizációt hordozó bolygók aránya

Lc a technikai civilizációk átlagos élettartama

L*a csillagok átlagos élettartama (csak életük nyugodt, az élet szempontjából hasznosuló időszakát véve figyelembe)

2011. júl. 4. 15:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!