Az ufót meg a holdraszállást miért hazudták el a libsik?
Sajnos a libsi világszemlélet miatt egy csomó dolgot eltitkolnak az emberiség előtt. Például a holdra szállás is kamu volt amit egy stúdióban vettek fel, illetve a vágatlan képanyagot azóta se tették elérhetővé hivatalosan sehol. Az UFO kérdésben is hazudnak a világ előtt, mivel nem akarják, hogy tudjunk róla, hogy egy idegen civilizáció vette fel velünk a kapcsolatot, helyette fedősztorikat, hazugságokat találtak ki és a kulcs embereket meg, akik tudták az igazságot ki likvidálták az éterből.
Mikor lesz vége a libsik diktatúrájának és mikor fog végre a szeretet, egyenlőség és az igazság uralkodóvá válni a világban?
Üdv, egy volt tudós
A holdraszállás előtt volt egy balesete a NASA-nak ami majdnem befagyasztotta az apollo programot.
Van értelme olyat hazudni, ami destruktív a további hazugságainkra nézve? Nem.
Hat sikeres holdraszállás volt, élőben lehetett nézni a rakéta indítást.
Van értelme egy hazugságra ennyit költeni, és az ismétléssel növelni a lebukás esélyét?
Nem.
A holdküldetésről hoztak haza holdkőzetet, amiből rengeteg ország kapott anyagot, ezt minden ország maga vizsgálhatta meg.
Magyarország is kapott mintát.
A holdon hagytak passzív reflektort, amivel bárki ellenőrizheti, hogy emberalkotta tárgy van a holdon.
Mi az hogy nincs vágatlan felvétel a holdraszállásról?
Filmes gépet használtak, és mivel korlátozva volt a filmhossz így nem tudtak folyamatosan filmezni, amúgysem a showműsor volt az elsődleges célja a holdküldetéseknek.
“Hat sikeres holdraszállás volt, élőben lehetett nézni a rakéta indítást.”
Én is engedtem el egy palackpostát a holdra héliumos lufival. Elküldjem a felvételt az indításról?
Azért az picivel más amikor egy panelház méretű tárgy tűnik el az égen mindenki szeme láttára.
Na kérem,volt holdra szállás,csak arról nem nyilvános a felvétel.
Amit manapság mutogatnak az egy stúdió felvétel.
6 igaz, bár láttam A320-ast is eltűnni az égen, ennek ellenére sosem feltételeztem, hogy a holdon landol.
Egyébként én sem hiszem, hogy ne jártak volna a holdon. Csak ne legyen az már bizonyíték, hogy “lát láttuk elmenni”. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!