Melyik az a videó amiről Balázs beszélt a Morningban nem rég, az egyik holdraszállásnál egy szikla szerű élőlény megmozdul a Hold felszínén?
Egyesek miért ennyire életképtelenek?... Nem tudom miről beszélt a balázs... azt se hogy kacsa e a dolog.. de összesen 3 szót írtam be a googlbe és 2 kattintás alatt megtaláltam, nagy valószínűséggel azt a videót amiről beszélsz..
A titkos recept: "movement" "on" "moon"
Te hallottál valamikor valami videóról beszélni és velünk akarod megkerestetni a sok-sok közül?
Ráadásul a segítőnek még be is szólsz.
Ne légy ennyire kényelemszerető.
Mihez nincs jogom? Még provokálsz is te életképtelen?:'D
Azt mondok amit akarok, jogom van hozzá...
Inkább te vegyél vissza az arcodból... akár ott volt a google első 2 találata között, akár nem.
Azt azért elvárnád h még mi tegyünk neked szívességet ugye? keresgéljünk helyetted az általad adott hiányos részinformációk alapján... Aztán még így is többre megyünk mint te...
Tessék, egyenesen a morning show-tól, a következő címmel:
"Szerintetek vannak földönkívüliek? Balázs szeretne hinni bennük, Feri és Jani szerint viszont ezek a videók mind-mind csak átverések.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!