Ha az idegenek zöldek, vagy szürkék, akkor lehet, hogy ők nem emlősök, hanem teszem azt hüllők ?
12ezer éve látható, tudjuk előre mikor jön..
Tehát nem azonosítatlan...
Jó nekem azonosítatlan volt, csak mert egészen eddig nem találtam meg az azonosítást. Szrul kerestem...
Addig számomra azonosítatlan repülő tárgya volt, azaz ufo.
De mondom meteorra vagy műholdra gyanakodtam. A fszom gondolta volna, hogy üstökös. 😅
54"Nyilván az UFO sokkal logikusabb magyarázat mint, hogy üstökös"
Fck logic.
Az ufo továbbra is azonosítatlan repülő tárgy... leírjam angolul vagy vissza olvasod az eddigi válaszokat?
Vagy írjak UAP-ot?
De ok, idéz 1 helyet ahol az idegen létformára utaltam volna. Csak egyet.
Kérdező amúgy igen nem kizárt, hogy léteznek előfordulhattak akár a bolygónkon is de nem hiszem hogy gyakran vagy H békés szándékkal.
Elég nagy az űr ahhoz hogy ne legyünk egyedül, de hogy nem túl valószínű a kapcsolat felvétel az szinte biztos. Előbb lát a csóri paraszt katonai fejlesztést, műholdat vagy "üstököst" mint valóban idegen járművet.
- S a kérdés alapja, a űrlények, amiket látunk képeken, meg minden szron. Mind a fantázia szüleménye. Alvás paralizisek, személyiségzavarok, képzelgések, a fantáziadús agy alkotta alakok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!