Egyiptomi piramisok építkezésénél tényleg földönkívüli lények általi technika volt az építkezők segítségére?
Az egyiptomi kultúránál földönkívüli civilizáció segített a piramisokat felépíteni.Egy adott csillagtérkép szerint lettek elhelyezve,Föld többi pontján is ugyanabban az időben más kultúrák piramisokat építettek.
kiegyensúlyozó szerepe volt, hogy az interdimenzionális energiák, amik a nap felől érik a Földet, kiegyenlített hatásban oszlódjanak szét a Földön.
Antigravitációs technikát használtak.Korabeli rajzokon látható még az a fejpánt amit sokszor a fáraók, vagy építésvezetők viseltek, akik irányították az építkezést.
Elektromágnesen hullámok segítségével, amit gondolatkoncentrációval keltettek életre, a fejpánt koncentrált mágneshullámokat irányzott amerre a viselője koncentrált.
A kövek így kézi erővel tologatva voltak, de a több száz tonnás kövek, max több száz kilósnak érződtek, így tudták őket csigákon, görgőkön mozgatni.
Asztrológia tervezést használtak az építési területeke kiszámolásánál.Orion csillagkép helyzetére utalt a piramisok helyzete, azok a lények akik a technikát, tudást adták az egyiptomiaknak, az Orion csillagrendszer egyik lakható bolygójáról jöttek, és az egyiptomi civilizáció mellett párhuzamosan több másik civilizációt is segítettek technikailag, és tudással, hogy a szellemi felemelkedés létrejöjjön, és az emberiség a fejlődés következő szintjére lépjen.
Jó nagy buták vagytok. Végig se nézitek a dokumentum sorozatokat. Az ufos dolgok amugy nem igazak. Az egyiptomiaknál inkább rabszolgaság volt és voltak elefántok, tevék és lovak amik segítették húzni a köveket. És emberek ezrei építették, nehogy azt hidd hogy mint ma elég 13 darab munkás. Fa darut használtak emeléshez és állatokat meg az emberek nagyrésze ott munkálkodott. Ez nem ufók építették. Ja és voltak varázslatok is Egyiptomban. Mágia ezt így hívják. Sámánok, táltosok. Némi trükkel és babonával kivitelezhető volt néhány dolog amíg átverés lett belőle de a többi egyiptomi ember buta volt ehhez. A kémia hatása mint tudomány már akkor jeles volt, meg a gyógynövény kultúra.
Szóval én nem hiszem hogy a nem létező ufók voltak vagy valami semmiből jöttek létre a piramisok.
12 Nem nem használtak rabszolgákat Egyiptomban. Max a Hollywoodi filmekben.
;) Ha nem hiszed el akkor nézz utána.
14-es jól írja.
Történészek is állandóan ezt a hamis képet próbálják meg belebeszélni az emberekbe, de az a több száz ember, meg mellé a több száz tonnás kő hogy a fenébe fért volna el a föld alapú rámpán, és hogy bírta ki ezt a súlyt a kezdetleges rámpa a több száz emberrel, meg a több száztonnás kövekkel.
Mert ugye nem egy követ húztak fel így, ÁLLÍTÓLAG,hanem az egész piramist.
Sok tudós osztja azt a véleményt amit én is írtam antigravitációs technikát használtak.
Erről kérhetnék valami infót? Elég valószínűtlennek tűnik, tekintve hogy a piramisoknál sokkal nagyobb és ezerszer bonyolultabb épületeket is húzunk fel manapság.
18, évekkel ezelőtt olvastam a Hihetetlen Magazinban, ha jól emlékszem. Rákerestem neten a kedvedért. Például az alábbi oldalon is írnak a japán mérnökök sikertelen próbálkozásáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!