A földönkívüliek nem lehet hogy mi magunk emberek vagyunk a jövőből? Mert szerintem elég valószínű Tudom volt már kérdés csak kíváncsi vagyok most mit gondoltok
Aha szerintem is.
Ugyanis ha az idegenek a jelen időben és a jelen térben élő szomszédaink lennének, akkor már réges rég rájuk találtunk volna.
Dehogyis, nem a jövőböl jöttek, hanem a múltból. Az időben nem lehet visszafelé utazni, csak előre.
Azért humanoidok mert egy ember faj, ami évezredek óta itt él.
Az nem biztos, hogy az általunk elfogadott múlt-jelen-jövő úgy működik, ahogy azt gondoljuk.Mi van ha a jövőnk határozza meg a jelenünk, vagy a múltunk.
Szerintem bizonyos titkos kutatások, olyan dolgokkal foglalkoznak már, amit el sem tudunk kèpzelni. Az idegenekkel kapcsolatosan van egy olyan feltètelezès, hogy valòban visszatérhettek idegen tecnològiákat, vagy más mòdon jutottak fejlett idegen technològiákhoz, mivel a 20-adik század közepètől aránytalanul gyorsan indult fejlődèsnek az emberi technològia, mint pl. a számìtástechnika vagy a mikrohullám stb. Èrthetetlenül volt egy nagy ugrás a fejlettsègünkben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!