Tegnap (augusztus 29.) este fél 9 körül egy érdekes jelenséget figyeltem meg az égen. Újpesten lakom, és az a valami nyugat-kelet irányban mozgott, nagyjából olyan sebességgel, mint egy repülő. Fölöttünk nagy a repülőforgalom Ferihegy közelsége miatt, ezért felismerek egy repülőt, de ez biztos, hogy nem az volt. Egy narancssárga gömböt láttam, aminek erős fénye volt. Jóval nagyobb volt, mint esténként 1-1 repülő fénye, és ugyebár a szín sem stimmel, nem fehér volt, nem zöld és nem is piros, mint a jelzőfények. Narancssárga volt és ragyogott. A másik érdekesség, hogy hang nem kísérte a jelenséget.
Nem azt akarom sújkolni, hogy ufó volt, mert én sem hiszem, de érdekelne, hogy mi lehetett. Úgyhogy várom az ötleteket.
Tegnap éjjel (13. 06. 08) mi is láttunk hetet! Szabályos alakzatban repültek.
2013. jún. 9. 08:58
32/37 anonim válasza:
Hali! Kiderült már mi ez? 2014.12.25. (Salgótarján) késő délután kora este mi is láttunk egyet. Szintén Nyugatról Keletfelé ment. (Esetleg ÉNyNy - DKK). Az ég határozottan felhős volt, mivel a csillagokat sem lehetett látni, illetve a holdat is csak alig. Tehát felteszem alacsonyan repült, bár fogalmam sincs, hogy milyen magassan voltak a felhők, de az biztos, hogy végig felhőszint alatt tartózkodott. Szintén hangtalannak tűnt.
2014. dec. 26. 02:17
33/37 Barnus0089 válasza:
Mi is 2015 június 29. Ugyan ezt láttuk, pehet valami műhold, vagy valami kisérleti repülő.
2015. jún. 29. 23:14
34/37 anonim válasza:
Az előbb láttam kettő ilyet, egy vonalon haladtak egymás után kb. egy perc eltéréssel. Az elsőt egészen sokáig láttam, a másik hamarabb kialudt. Tűzlabdához tudnám hasonlítani a megjelenésüket, a YouTube-on vannak felvételek, amikkel pont megegyezik a látvány, bár a valódi felvételeken kicsit halványabbnak tűnnek mint szabad szemmel. A kamu videókat, azzal szűröm ki, hogy azon aztán nagyok, mintha szabadszemmel nézném sötétben. Elég sokan látták már, szóval nincs kétségem afelől, hogy ez valós jelenség, nem rovar, tűzijáték, repulőgep, stb... Ezekre nem hasonlított. Engem is érdekel, hogy mi lehet ez.
2017. júl. 18. 23:40
35/37 anonim válasza:
Én is láttam hasonlót a minap, megkérdeztem apámat ő meg mondott egy fura nevet rákerestem. Itt a link: [link]
Lehet, hogy ezt láttad, de nem biztos, mert amit én láttam az nem mozgott.
2018. júl. 15. 00:32
36/37 anonim válasza:
Képzeld én aludtam,anyuék mesélték hogy itt volt egy narancsárga fényesség
És hangtalan volt
A mama mondtahigy repülő
2019. febr. 8. 17:59
37/37 anonim válasza:
Ha valakit érdekel:
Nálunk is volt,de alacsonyan repült,hangja nem volt de kiderült hogy repülő volt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!